Αθλητισμός

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Και τα αγγλικά Μέσα τον στέλνουν στον Πειραιά

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Και τα αγγλικά Μέσα τον στέλνουν στον Πειραιά
Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Μετά τα δημοσιεύματα σε πολλές ελληνικές εφημερίδες και ιστοσελίδες και τα αγγλικά media έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι ο Πορτογάλος είναι κοντά στους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι πλησιάζει τον Τιάγκο Σίλβα, καθώς ακόμα και τα αγγλικά μέσα λένε ότι ο παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ θα καταλήξει στην ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα, τονίζεται πως η αγγλική ομάδα θα κινηθεί για τον Λουκ Φρίμαν της Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ επειδή ο Σίλβα θα «κλείσει» στον Ολυμπιακό.

Ο Τιάγκο Σίλβα ανήκει στη Φόρεστ από το περσινό καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε από την πορτογαλική Φεϊρένσε και έχει συμβόλαιο ως το 2022. Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας πραγματοποίησε 47 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Είναι ένας παίκτης που παίζει ανάμεσα στο «8» και στο «10» και σίγουρα θεωρείται πιο επιθετικογενής από τον Πέπε της Βιτόρια Γκιμαράες που, επίσης, φαίνεται να πλησιάζει στον Ολυμπιακό.

Δείτε βίντεο με τον Τιάγκο Σίλβα

Ο Ολυμπιακός πάει και για τους δύο παίκτες, καθώς θέλει να αντικαταστήσει τον Γκιγιέρμε που έχει «κλείσει» στην Αλ Σαντ του Κατάρ, ομάδα που προπονεί ο Τσάβι. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μέσος δημοσίευσε και αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην ομάδα του Πειραιά και τους οπαδούς.

Ο Βραζιλιάνος έγραψε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας που φεύγω πριν από έναν σημαντικό τελικό Κυπέλλου αλλά δυστυχώς δεν είναι δικό μου λάθος, λόγω των ημερομηνιών και της παγκόσμιας καραντίνας αν δεν έφευγα τώρα δεν θα μπορούσα να πάω στην ομάδα που ήθελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη που έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια, εδώ και μήνες να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντας μου με κάθε τρόπο πόσο θέλει να μείνω στον Ολυμπιακό και μάλιστα μου έκανε μια πρόταση εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Αλλά είχα ήδη αποφασίσει να αλλάξω δρόμο στην καριέρα μου.

Πίεσα την ομάδα για να σεβαστεί την επιθυμία μου να φύγω και να μην αγωνιστώ στον τελικό Κυπέλλου για να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα, ενώ η πρόταση που δέχθηκε ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν τον ικανοποιούσε.

Ευχαριστώ τον Πέδρο Μαρτίνς, το προπονητικό τιμ, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου για το υπέροχο ταξίδι. Και εύχομαι σε αυτό τον τεράστιο Ευρωπαϊκό Σύλλογο να έχει πάντα επιτυχίες. Για τους φανταστικούς μας φιλάθλους, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ειλικρινές ευχαριστώ!​».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments