Διεθνή

Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου άφησε την κάμερα ανοιχτή ενώ ερωτοτροπούσε με τη γραμματέα του [vid]

Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου άφησε την κάμερα ανοιχτή ενώ ερωτοτροπούσε με τη γραμματέα του [vid]
Νόμιζε ότι είχε κλείσει την κάμερα, αλλά οι ερωτικές επαφές με τη γραμματέα του μεταδόθηκαν ζωντανά στην τηλεδιάσκεψη.

Την «καρέκλα» του χάνει πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ο οποίος άφησε την κάμερα ανοιχτή ενώ ερωτοτροπούσε με τη γραμματέα του.

Πιο συγκεκριμένα, το ατυχές περιστατικό συνέβη στο χωριό Fatima Dos στην επαρχία Cavite των Φιλιππίνων, με πρωταγωνιστές να είναι ο τοπικός πρόεδρος και η γραμματέας του. Όπως αναφέρεται μάλιστα, τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο του χωριού χάνει ο Ζεσούς Εστίλ, καθώς άφησε ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή, ενώ ερωτοτροπούσε με τη γραμματέα του.

Ο ίδιος είναι φανερό πως νόμιζε ότι είχε κλείσει την κάμερα, αλλά οι ερωτικές επαφές με τη γραμματέα του μεταδόθηκαν ζωντανά στην τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου, με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια μίας τακτικής επαφής των μελών του συμβουλίου για καθημερινά θέματα. Ο Εστίλ φαίνεται σε κάποια φάση να πλησιάζει την κάμερα, θέλοντας να την κλείσει, μα δεν καταλαβαίνει ότι δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα αυτή να συνεχίζει την καταγραφή και τη μετάδοση.

Τα απρόοπτα στην κάμερα δεν συμβαίνουν μόνο στη χώρα μας!

Αμέσως κάνει την εμφάνισή της η γραμματέας του και αρχίζουν να ερωτοτροπούν, με τις ερωτικές επαφές του να μεταδίδονται live σε όλους. Και το video δεν άργησε να διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η παραίτησή του, κάτι που δεν θα μπορούσε να αποφύγει και να μην κάνει. Και φαίνεται πως δεν συμβαίνουν τα απρόοπτα μόνο στη χώρα μας.

Ενδεικτικά να θυμίσουμε το γεγονός πως αντιδήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, μάλλον ένιωσε αδιαθεσία και έτσι, το έριξε στο ξεμάτιασμα κατά τη διάρκεια της live σύνδεσης, για να νιώσει καλύτερα. Βέβαια, η ιεροτελεστία ήταν αντιληπτή από όλους τους δημοτικούς συμβούλους που ήταν στο πλάνο, αν και δεν έγινε γνωστό αν προχώρησαν σε κάποιο σχόλιο και κυρίως δεν έγινε γνωστό αν ο κος Αηδονόπουλος ένιωσε καλύτερα μετά το ξεμάτιασμα.

Παράλληλα, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας στην Καλαμάτα κοιμήθηκε για περίπου τριάντα λεπτά, κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου όσο το δημοτικό συμβούλιο γινόταν μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και το θέαμα προκάλεσε γέλιο, αλλά και την αντίδραση ενός δημοτικού συμβούλου που παραπονέθηκε για αυτό που συνέβη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments