Αθλητισμός

Αλί Άντεμ Άρης: Επίσημα “κιτρινόμαυρος” ο νεαρός

Αλί Άντεμ Άρης: Επίσημα “κιτρινόμαυρος” ο νεαρός
Αλί Άντεμ Άρης: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Άρης έχει βάλει μπρος για την μεταγραφική του ενίσχυση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές που έληγαν τα συμβόλαια τους. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στα play off που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό ο Άρης έφτασε να παίζει με 13 παίκτες. Ήδη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις για να μπαλώσει τις τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Άρης προσπαθεί να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφική κίνηση με φόντο το μέλλον. Συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” είχαν στο στόχαστρο τον Αλί Άντεμ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Βόρεια Μακεδονία. Τελικά όλα πήγαν καλά και ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα την μετεγγραφή του Αλί Άντεμ, όπως αναμενόταν, με τον 20χρονο μέσο να υπογράφει για 4 χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά να δηλώνει ευτυχισμένος καθώς όπως είπε “Ζει ένα όνειρο τρελό”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την μεταγραφή

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ali Adem. Ο 20χρονος μέσος (ημερομηνία γέννησης: 01/06/2000), που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, αγωνίζονταν στη Βαρντάρ Σκοπίων. Ο Ali Adem θεωρείται μεγάλο ταλέντο και βρίσκονταν στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Άγγελος Χαριστέας τον έπεισε να υπογράψει στον ΑΡΗ”.

“Ζω ένα τρελό όνειρο!”

Ο Ali Adem, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.arisfc.com.gr): “Το να έρθω στον ΑΡΗ είναι κάτι σαν ένα τρελό όνειρο. Ένας λόγος για να έρθω εδώ είναι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ, οι οποίοι δεν είναι απλά οι καλύτεροι στην Ελλάδα, αλλά και από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έχω ακούσει πάρα πολλά για τους οπαδούς του ΑΡΗ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους και ελπίζω πολύ γρήγορα να τελειώσει αυτό το ζήτημα με τον κορωνοϊό, ώστε να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα”.

Δείτε το σχετικό Tweet για την μεταγραφή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments