Lifestyle

Σοφιάνα Σπινούλα My Style Rocks: Η χορεύτρια σε πόζες που αναστατώνουν

Σοφιάνα Σπινούλα My Style Rocks: Η χορεύτρια σε πόζες που αναστατώνουν
Σοφιάνα Σπινούλα My Style Rocks: Είναι μοιραία και τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Σοφιάνα Σπινούλα είναι χορεύτρια και είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι «So You Think You Can Dance».

Τη γνωρίσαμε όμως, λίγο καλύτερα από το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ «My Style Rocks» το οποίο συνεχίστηκε αρκετά δυναμικά με την Κατερίνα Στικούδη να βρίσκεται στον ρόλο της παρουσιάστριας και τους Λάκη Γαβαλά, Έλενα Χριστοπούλου και Στέλιο Κουδουνάρη στη θέση της κριτικής επιτροπής, αν και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σταμάτησε απότομα.

Ανάμεσα στις παίκτριες που συμμετέχουν στο παιχνίδι προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο της πιο καλοντυμένης, είναι και η Σοφιάνα Σπίνουλα. Είναι ένα κορίτσι και σέξι και μοιραίο που έχει την τάση να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα. Και μπορεί να τη γνωρίσαμε από το «So You Think You Can Dance», αλλά από πέρυσι μας έχει γίνει τηλεοπτική εμμονή με τις εξαιρετικές αναλογίες που διαθέτει και για αυτό ανυπομονούν πολύ να ξεκινήσει η προβολή του «My Style Rocks».

Η Σοφιάνα λοιπόν, είναι λίγο παραπάνω από 20 ετών και κατάγεται από την Κέρκυρα αν και τα τελευταία χρόνια μένει στην ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα. Η ίδια έχει δηλώσει ότι περιγράφει τη ζωή της ως εξής: «Απρόσμενη, χαοτική και περιπετειώδης». Ασχολείται με τη Γερμανική Φιλολογία αλλά είναι και χορεύτρια, μοντέλο και influencer…!

Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «So You Think You Can Dance», όπως αναφέραμε, αλλά επίσης, την έχουμε δει και στις audition του GNTM. Επιπροσθέτως, η Σοφιάνα έχει συνεργαστεί με διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες ως χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά. Μερικοί από αυτούς είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τον οποίο, λέγεται, ότι ενθουσίασε με την παρουσία της. Επιπλέον, έχει εμφανιστεί και στο video clip της Josephine «Τι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments