Video

My Style Rocks trailer: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή – Ο ρόλος του Λάκη Γαβαλά

My Style Rocks trailer: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή – Ο ρόλος του Λάκη Γαβαλά
My Style Rocks trailer: Το στιλάτο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης ξεκίνησε γυρίσματα και ήδη το πρώτο Gala έγινε.

Πλησιάζει η ημέρα που θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος για το My Style Rocks καθώς τη χρονιά που μας πέρασε, έμεινε στη μέση λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Μεγάλη συζήτηση είχε προκαλέσει η είδηση πως ο Λάκης Γαβαλάς είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ αλλά η ανατροπή ήρθε μέσω της ανακοίνωσης του τηλεοπτικού σταθμού για την πρεμιέρα του παιχνιδιού μόδας καθώς ο γνωστός σχεδιαστής φαίνεται πως παραμένει στο My Style Rocks και μάλιστα σε ρόλο… έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής θα βρίσκεται στη θέση του κριτή αλλά μόνο κάθε Κυριακή οπότε και θα προβάλλονται τα «Gala», θα έχει δηλαδή τον ρόλο του special guest κριτή. Η πρεμιέρα του My Style Rocks μάλιστα, κλείδωσε και οι δέκα διαγωνιζόμενες, οι κριτές και η παρουσιάστρια θα καλησπερίσουν το τηλεοπτικό κοινό ξανά, τη Δευτέρα 31 Αυγούστους στις 17.05.

«Το My Style Rocks, η πιο στιλάτη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ανανεώνεται και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 17.05 στον ΣΚΑΙ. Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, στον ρόλο της παρουσιάστριας, μας παρουσιάζει τις φετινές διαγωνιζόμενες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η βασική κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τον Στέλιο Κουδουνάρη, που είναι κριτής του ριάλιτι από τον πρώτο κύκλο έως τώρα, την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία πήρε τη θέση στην προηγούμενη σεζόν, και τον Χάρη Χριστόπουλο, τον γνωστό φωτογράφο που είχαμε απολαύσει στο πρώτο My Style Rocks και είχε κάνει αισθητή την παρουσία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η πιο στιλάτη πρεμιέρα έρχεται! 😎 ⠀ Δευτέρα στις 17:05, στον #SkaitvGR⠀ ⠀ @stelioskoudounaris @elena_hristopoulou @harrischristopoulos @stikoudikaterin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) στις

Να αναφέρουμε πως τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει και σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» έγινε και η πρώτη αποχώρηση. To πρώτο My Style Rocks Gala θα είναι ο κινηματογράφος όπου θα απολαύσουμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ως Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ νικήτρια της εβδομάδας θα είναι η Σοφιάννα Σπινούλα η οποία θα πάρει 2.500 ευρώ. Επίσης, οι πρώτες υποψήφιες για αποχώρηση ήταν οι Βίκυ Μανώλη, Κωνσταντίνα Παγάνη και Κατερίνα Γιαλιτάκη η οποία έφυγε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments