Lifestyle

Με καυτό μπικίνι η Πηγή Δεβετζή στη Μύκονο

Με καυτό μπικίνι η Πηγή Δεβετζή στη Μύκονο
Πηγή Δεβετζή μαγιό: Η Ελληνίδα αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν και του άλματος εις μήκους απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων.

Στη Μύκονο ευχαριστιέται τις διακοπές της η Πηγή Δεβετζή, η οποία χαλαρώνει στο νησί των ανέμων και πιο συγκεκριμένα, στο Nammos στην Ψαρρού.

Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live TV την τσάκωσε να βγαίνει από τη θάλασσα και να πίνει το ποτό της στην παραλία, ενώ είναι φανερό πως έχει πάρει το κατάλληλο καλοκαιρινό χρώμα από τον ήλιο καθώς έχει μαυρίσει και της πάει φοβερά. Πάντως, η γνωστή Ελληνίδα αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν και του άλματος εις μήκους, με μεγάλες διακρίσεις η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «ιπτάμενη Θρακιώτισσα», ξεχώρισε για το κόκκινο μαγιό της.

Φορώντας λοιπόν, το κόκκινο της φωτιάς μπικίνι, η καλογυμνασμένη Ολυμπιονίκης μας έκανε να χαζεύουμε το καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί της. Μάλιστα, η Πηγή δεν αγχώθηκε καθόλου εντοπίζοντας τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο σε κοντινή απόσταση. Απεναντίας, πήγε κοντά του και έπιασαν ψιλή κουβεντούλα.

Η Πηγή Δεβετζή ήταν και στο πάρτι του Νίκου Κοκλώνη

Πάντως, η Μύκονος φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα της ελληνικά νησιά ενώ η Πηγή Δεβετζή ήταν στη λίστα των καλεσμένων του Νίκου Κοκλώνη οι οποίοι έπεσαν ο ένας στον άλλον (αλλά και στην αγκαλιά του) για να του ευχηθούν «χρόνια πολλά», αψηφώντας αποστάσεις και μέτρα προστασίας. Χωρίς να κρατήσουν καμία απόσταση, Κατερίνα Καινούργιου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Βίκυ Κάβουρα, Σίσσυ Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Πηγή Δεβετζή, Χριστίνα Παππά και Νικολέττα Καρρά διασκέδασαν με την ψυχή τους στο γλέντι που έστησε ο Νίκος Κοκλώνης, με ατελείωτο χορό, cocktails και μια τούρτα υπερπαραγωγή…!

Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του και έχοντας στο πλευρό του τον κολλητό του Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και το νέο τηλεοπτικό πουλέν του, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο παραγωγός και παρουσιαστής είδε να γίνεται παρέλαση από ηθοποιούς και παρουσιαστές που έσπευσαν να του ευχηθούν «happy birthday».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments