Αθλητισμός

Ali Adem: Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Άρη

Ali Adem: Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Άρη
Ali Adem: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα. Το who is who του νέου παίκτη της Χαριλάου.

Ο Ali Adem είναι πλέον παίκτης του ΑΡΗ και στη Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι χαρούμενοι. Ο νεαρός παίκτης από τη Βόρεια Μακεδονία με το εντυπωσιακό κούρεμα, , πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Μπορεί να μην ήρθε με δάφνες αλλά όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται μιλούν για ένα ακατέργαστο διαμάντι, όπως αναφέρει το metrosport.gr. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Η φυσική του θέση είναι στον άξονα, αποδίδει εξίσου καλά όμως και ως επιτελικός μέσος. Έχει καλές τοποθετήσεις, το κοντέρ του καταγράφει πολλά χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι, είναι ποιοτικός και του αρέσει ο ανταγωνισμός. Μπορεί να αντέξει την πίεση και στον υψηλό ρυθμό μιας μεγάλης ομάδα.

Who is Who

Πλήρες όνομα: Αλί Αντέμ

Ημερ. Γέννησης: 1 Ιουνίου 2000

Τόπος Γέννησης: Σκόπια

Ύψος: 1,75μ.

Θέση: Μέσος

Εθνικότητα: Βόρεια Μακεδονία

Μεγάλες προσδοκίες και στη χώρα του

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του. Ο νεαρός άσος έχει δημιουργήσει προσδοκίες για μια μεγάλη καριέρα και όχι άδικα. Είναι γρήγορος, δυνατός, τρέχει, μαρκάρει και δε διστάζει να πατήσει και περιοχή. Δουλεύει καθημερινά και σκληρά. Θέλει να πετύχει και το «φωνάζει» μόλις φορέσει τα παπούτσια του.

Έκανε τα πρώτα του βήματα μόλις σε ηλικία εννέα ετών στις ακαδημίες της Βαρντάρ. Οι άνθρωποι της ομάδας πίστεψαν στις ικανότητες του και αποφάσισαν να τον προωθήσουν. Γαλουχήθηκε και εξέλιξε τις ικανότητες του στην ομάδα.

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 18 ετών και φρόντισε να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν. Χάρη στην απόδοση και στις ικανότητες του κέρδισε τη φανέλα βασικού την περσινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Βαρντάρ καταγράφοντας 41 συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ.

Στους τελευταίες μήνες, ο Αντέμ βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ειδικά τον περασμένο Νοέμβριο τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας θεωρούσαν δεδομένη τη μετακίνησή του στην τουρκική Κασίμπασα έναντι του ποσού των 200.000 ευρώ. To deal, όμως, δεν ολοκληρώθηκε.

Διεθνής καριέρα

Είναι μέλος της U19 των Σκοπίων. Μετρά τέσσερις συμμετοχές. Το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα έγινε στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Λετονία το Σεπτέμβριο του 2018. Φυσικά, στόχος του είναι να αγωνισθεί με την πρώτη ομάδα αλλά χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για τη θέση αυτή.

8 tips για τον Αντέμ

1) Αγαπημένος παίκτης ο Λούκα Μόντριτς

2) Ο καλύτερος παίκτης που έχει αντιμετωπίσει είναι ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι

3) Ο Αντρέα Πίρλο του έκανε εντύπωση

4) Η οικογένεια του είναι το μεγαλύτερο κίνητρο του

5) Αγαπημένο βιβλίο ο Αλχημιστής του Πάολο Κοέλιο

6) Αγαπημένη σειρά το «The Shooter»

7) Του αρέσει το ταξίδια και η φύση

8) Είναι λάτρης των ζώων. Στο σπίτι του τον περιμένει πάντα ο σκύλος του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments