Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου 2020: Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τελειώνει με το μεγάλο ματς

Τελικός Κυπέλλου 2020: Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τελειώνει με το μεγάλο ματς
Τελικός Κυπέλλου 2020: Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τελειώνει με το μεγάλο ματς

Η αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδας έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, φαίνεται πως να παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου προκειμένου να τελειώνουν με αυτή την διαδικασία ήθελαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» μάλιστα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τελειώνει με τον τελικό του Κυπέλλου, προκειμένου στη συνέχεια η ομάδα του να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την νέα σεζόν.

Αυτή η αναβολή έχει ως αποτέλεσμα να πηγαίνει πίσω τον Ολυμπιακό έπειτα από το κρούσμα κορωνοϊού στο οποίο βρέθηκε θετικός ο Μάξι Λοβέρα. Παράλληλα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων» ήταν πως «την έχουν» την ΑΕΚ, κάτι το οποίο και ήθελαν να επιβεβαιώσουν το βράδυ της Κυριακής (30 Αυγούστου) παρά τις απουσίες που προέκυψαν λόγω των αποχωρήσεων.

Όμως, στον Ολυμπιακό πλέον κάνουν υπομονή για να μάθουν το πότε θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Πλέον όλη η ομάδα έχει μπει σε 48ωρη καραντίνα, ενώ όλοι όσοι βρίσκονται στο τιμ θα υποβληθούν εκ νέου σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει άλλο κρούσμα του κορωνοϊού στην ομάδα.

Στον… αέρα ο τελικός Κυπέλλου με την ΕΠΟ να αναζητά νέα ημερομηνία

Νέο κρούσμα κορωνοϊού αποκάλυψαν τα τεστ που έγιναν στον Ολυμπιακό, ενόψει του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, θετικός βρέθηκε στον τελευταίο έλεγχο ο Αργεντινός Μάξι Λοβέρα, ο οποίος γίνεται ο τρίτος «ερυθρόλευκος» που προσβάλλεται από τον ιό, μετά τους Σεμέδο και Τζολάκη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, θεωρήθηκε δεδομένη νέα αναβολή του τελικού, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (30 Αυγούστους στις 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Έτσι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του επιτελείου του Ολυμπιακού θα πρέπει να υποβληθούν ξανά σε τεστ μετά από 48 ώρες και στο μεσοδιάστημα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα. Ο προβληματισμός στην ΕΠΟ σχετικά με την εξεύρεση νέας ημερομηνίας, αφορά στο γεγονός ότι αυτή εβδομάδα συγκεντρώνονται οι διεθνείς για τα ματς της εθνικής στο Nations League, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments