Lifestyle

Αυτή είναι η 28χρονη αγρότισσα που τρέλανε κόσμο στην πρεμιέρα του Big Brother

Αυτή είναι η 28χρονη αγρότισσα που τρέλανε κόσμο στην πρεμιέρα του Big Brother
Big Brother παίκτες: Η πανέμορφη αγρότισσα μπήκε με... αέρα και άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.

Το Big Brother της νέας εποχής έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, με 17 ανθρώπους, οι οποίοι είναι άγνωστοι μεταξύ τους, να καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Το εντυπωσιακό σόου του ΣΚΑΙ ξεκίνησε

To Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 21.00, το Big Brother ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό σόου και οικοδεσπότη τον Χάρη Βαρθακούρη. Παράλληλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μία εμβληματική μορφή της τηλεόρασης και των κορυφαίων ριάλιτι στην Ελλάδα συνάντησε και πάλι το Big Brother μετά από είκοσι χρόνια στα live του παιχνιδιoύ. Στην πρεμιέρα λοιπόν, ο Χάρης Βαρθακούρης συνέστησε τους 17 συμμετέχοντες και τους οδήγησε στο σπίτι όπου πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες εκατό μέρες.

Η εκρηκτική παίκτρια κατεβαίνει συχνά και στις διαδηλώσεις των αγροτών

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν είναι η νεαρή αγρότισσα, Ράνια Καραγιάννη. Είναι 28 ετών, κατάγεται από τη Βέροια και ζει με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό 500 κατοίκων, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια. Η εκρηκτική αγρότισσα κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους.

Πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Όπως λέει η ίδια, είναι μια γυναίκα δυναμική, έξω καρδιά και ο άνδρας των ονείρων τις θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.

Κάθε πότε θα προβάλλεται;

Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Να αναφέρουμε πως το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, ριάλιτι έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό, καθημερινά απο Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από τις 23.00 – 01.00 και τις Παρασκευές στις 21.00, όπου ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments