Video

Χριστίνα Μπόμπα διακοπές: Το ατύχημα που είχε με την κουμπάρα της για μια φωτογραφία

Χριστίνα Μπόμπα διακοπές: Το ατύχημα που είχε με την κουμπάρα της για μια φωτογραφία
Χριστίνα Μπόμπα διακοπές: Μαζί με την κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου ήταν έτοιμη για τη νέα τους φωτογραφία μέχρι που συνέβη αυτό που δεν περίμεναν.

Τα ελληνικά νησιά «οργώνει» η Χριστίνα Μπόμπα η οποία φαίνεται πως λατρεύει το καλοκαίρι, τον ήλιο και την ευκαιρία να κάνει τα μπάνια της στη θάλασσα.

Ξεκίνησε με διακοπές μόνο με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη μιας και το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην αγαπημένη του Χαλκιδική, όπου και πέρασε ώρες ξεγνοιασιάς, λίγες ημέρες πριν το φινάλε του φετινού καλοκαιριού. Δίπλα στο ζευγάρι επίσης, βρέθηκε και ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστής. Ο Στέφανος Τανιμανίδης, είναι το μεγάλο στήριγμα του Σάκη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνοδεύσει το ζευγάρι στις εξορμήσεις του.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα έκανε διακοπές με καλές της φίλες ενώ μετά προσέθεσε στο άλμπουμ των διακοπών της φωτογραφίες από την όμορφη Κεφαλονιά, νησί στο οποίο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου, συνεχίζοντας στο όμορφο νησί του Ιονίου τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της. Μαζί μάλιστα, έβγαλαν και μια πολύ όμορφη φωτογραφία αλλά ανέβασε και ένα σχετικό βίντεο από το παρασκήνιο της φωτογράφισης όπου δείχνει τι μπορεί να πάει στραβά προκειμένου να αποκτήσει κανείς το τέλειο κλικ.

Στη Λευκάδα μετέβησαν για να συνεχίζουν τις διακοπές τους οι δύο κουμπάρες οι οποίες είναι αχώριστες. Η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου εντυπωσιάζουν και φέτος με τις αναλογίες τους, προτιμώντας πάντα μπικίνι. Αυτή τη φορά, θέλησαν να ποζάρουν μαζί μπροστά από τα φρούτα τα οποία και ήταν έτοιμες να απολαύσουν μέχρι τη στιγμή συνέβη αυτό που δεν περίμεναν. Οι δυο καλές φίλες και κουμπάρες δημοσίευσαν αρχικά την κοινή τους φωτογραφία, ενώ αργότερα μας έδειξαν καρέ καρέ τι ακριβώς συνέβη την ώρα της φωτογράφισης καθώς ένα κύμα τις παρέσυρε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό πάει να πει Instagram vs Reality 😂😂😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

Πάντως, όπως η ίδια ενημέρωσε τους χιλιάδες ακολούθους της, η τελευταία καλοκαιρινή στάση της είναι με την αδελφή της, Ελίνα και μία φίλη τους στο νησί των ανέμων, δηλαδή τη Μύκονο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments