Αθλητισμός

Ηρακλής συνεργασία: Πώς θα επιστρέψει ο «Γηραιός» στις επαγγελματικές κατηγορίες

Ηρακλής συνεργασία: Πώς θα επιστρέψει ο «Γηραιός» στις επαγγελματικές κατηγορίες
Ηρακλής συνεργασία: Ποιος είναι ο δρόμος για τον «Γηραιό» προς την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αν μια ομάδα λείπει από τις επαγγελματικές κατηγορίες όσον αφορά τη Βόρεια Ελλάδα σίγουρα είναι ο ιστορικός Ηρακλής. Ποιος, όμως, είναι ο δρόμος για να επιστρέψει; Σε αυτό το ερώτημα απαντάει ρεπορτάζ του metrosport.gr που αναφέρει ότι η μόνη πιθανότητα για επιστροφή του «Γηραιού» εκεί που τον έχουν συνηθίσει οι φίλαθλοι, και ειδικά στη Super League, είναι η συνεργασία με τον συνονόματο, Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του συγκεκριμένου σάιτ, οι «κυανόλευκοι» ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει με τον πρόεδρο των… έτερων κυανόλευκων Γιάννη Ζαντόπουλο, έχουν συγκεκριμένο πλάνο, το οικονομικό σκέλος όπως είναι γνωστό θα αναλάβει ο Θόδωρος Δρακόπουλος -απαιτείται όμως και η βοήθεια των επιφανών Ηρακληδέων που βρίσκονται στη σχετική λίστα σύμφωνα με τον Θόδωρο Καράογλου- ενώ έχουν «σφραγιστεί» οι νέες «συνθήκες».

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

Ποιες είναι αυτές; Η ομάδα σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην προ δεκαπενθημέρου συνάντηση που συγκάλεσε ο ΥΜΑΘ, θα λέγεται Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, θα φοράει κυανόλευκα ενώ σήμα είναι το Η. Για την προετοιμασία των παικτών και τις προπονήσεις θα χρησιμοποιείται τόσο το γήπεδο των Αμπελοκήπων, όσο και οι εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Αυτό που ζητήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του «Γηραιού» είναι ο Ηρακλής να χρησιμοποιήσει το Καυτατζόγλειο, το οποίο πρέπει να σημειωθεί ότι θα δηλωθεί ως μία από τις δύο έδρες που πρέπει να έχει κάθε ομάδα. Προς το παρόν ωστόσο αυτό είναι ανέφικτο, καθώς στο Στάδιο εκτελούνται έργα, σταμάτησαν εδώ και αρκετό καιρό, και χρειάζεται αρκετός χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν.

Έτοιμος να ηγηθεί οικονομικά και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή και της προσπάθειας που θα κάνει τη νέα χρονιά μέσω της συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι ο Θεόδωρος Δρακόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής μιλώντας στο Metropolis 95,5 είχε προαναγγείλει την «ενεργοποίησή» του και τη διάθεση βοήθειας, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πει το «οριστικό» ναι στον Γιάννη Ζαντόπουλο. Οι δύο άνδρες μίλησαν τηλεφωνικά, συμφώνησαν σε όλα (υπάρχει άλλωστε εκατέρωθεν αλληλοεκτίμηση) και ο κ. Δρακόπουλος θα είναι ο βασικός χρηματοδότης της φετινής προσπάθειας.

Με τον ίδιο να είναι θετικός και ανοικτός -αν και με αμφιβολίες για την τελική κατάληξη- όπως δήλωσε στη «Μ» και στην οικονομική βοήθεια Ηρακληδέων που είχαν δεσμευτεί να συμβάλλουν οικονομικά και τα ονόματά τους βρίσκονται στη λίστα που είχε φτιάξει ο Θόδωρος Καράογλου την περίοδο που στην επικαιρότητα ήταν το θέμα αγοράς ΑΦΜ από τον ΠΟ Τρίγλιας.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο κ. Δρακόπουλος θα είναι ένας εκ των τεσσάρων ανθρώπων της κυανόλευκης οικογένειας που θα βρίσκονται στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Για τις υπόλοιπες θέσεις «παίζουν» τα ονόματα των κ.κ. Ιωακειμίδη, Δανιηλίδη καθώς και αρκετών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments