Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Στους Αρκάδες ο Ρουμπέν Γκαρθία Κανάλες

Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Στους Αρκάδες ο Ρουμπέν Γκαρθία Κανάλες
Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού δεξιού μπακ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουμπέν Γκαρθία Κανάλες που πέρσι αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Λεβάντε. Ο παίκτης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθε σε συμφωνία με τους Αρκάδες, ενώ αγωνίζεται ως δεξιός μπακ.

Δείτε την ανακοίνωση του Αστέρα

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rubén García Canales. Γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1998 στην πόλη Elche της Ισπανίας, ο García αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 2 για τη φανέλα του.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στον ΑΣΤΕΡΑ με γεμάτη σεζόν στην προηγούμενη ομάδα του, έχοντας καταγράψει 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • Barcelona U19
  • Elche
  • Castellón
  • Levante

Η ΔΗΛΩΣΗ

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά ενθουσιασμένος για τον ερχομό μου σε ένα τόσο μεγάλο club. Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μού έδειξε ο ΑΣΤΕΡΑΣ και με έφερε στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει τους φετινούς της στόχους και προσωπικά να αναπτυχθώ ως ποδοσφαιριστής».

Να σημειώσουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης κυκλοφόρησε ανακοίνωση ενημέρωσης για τον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο του κορονοϊού, όπως αυτά προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο», αναφέρει ο Αστέρας.

Στη συνέχεια στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Οι εκπρόσωποι Τύπου και οι φωτογράφοι που επιθυμούν να διαπιστευθούν για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ – Ατρόμητος θα πρέπει να στέλνουν τα αιτήματά τους έως και την Τρίτη (01/09) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected].

Οι διαπιστεύσεις θα είναι διαθέσιμες δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στην είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1- info desk). Για την παραλαβή τους είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Στην είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου εισερχομένων – εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση.

Οι θέσεις των δημοσιογράφων θα είναι στα εξωτερικά θεωρεία στην Θύρα 3 του γηπέδου. Οι θέσεις των φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αυστηρά πίσω από τις γραμμές του άουτ ή στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους των ομάδων. Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας σε όλη τη διάρκεια παρουσίας στην αθλητική εγκατάσταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments