Αθλητισμός

Μάρκους Έντουαρντς Ολυμπιακός: Η καψούρα του Πέδρο Μαρτίνς

Μάρκους Έντουαρντς Ολυμπιακός: Η καψούρα του Πέδρο Μαρτίνς
Μάρκους Έντουαρντς Ολυμπιακός: Η καψούρα του Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν, είναι ο Αγγλοκύπριος winger.

Ο πρώην επαγγελματίας, διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Αγγλοκύπριο winger Μάρκους Έντουαρντς.

Πάνω στις συζητήσεις, του Ολυμπιακού με τη Γκιμαράες για τον Πεπέ, υπήρξε μια ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος λοιπόν, αν μπορούσε θα έπαιρνε το καλαθάκι του και θα έκανε τα ψώνια του από το συγκεκριμένο πορτογαλικό σύλλογο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη στήλη Agent Greek στο Sportime της Δευτέρας. Και ο λόγος είναι ότι η καψούρα του είναι ο Αγγλοκύπριος winger, Μάρκους Έντουαρντς, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεφύγει σε ζήτηση και απαιτήσεις.

Τι συμβαίνει με Πέπε και Ολυμπιακό

Η Γκιμαράες προσπαθεί να ανεβάσει την προσφορά του Ολυμπιακού για τον Πέπε, επειδή η μερίδα του λέοντος πάει στα ταμεία της Μπενφίκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «O Jogo», ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ξένη ομάδα για την απόκτηση του παίκτη. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, οφείλεται σε μια λεπτομέρεια, στο κέρδος της Γκιμαράες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάνει θερμή εισήγηση στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πέπε ο οποίος υπέγραψε τον Ιούλιο του 2019 συμβόλαιο για πέντε χρόνια με την Γκιμαράες αφού πρώτα αγωνίστηκε σε αυτή ένα χρόνο ως δανεικός από την Μπενφίκα. Τότε Μπενφίκα και Γκιμαράες συμφώνησαν να μοιράσουν ισότιμα ​​(50% η καθεμία) τα χρήματα από μια μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή του οποίου η ρήτρα αποδέσμευσης ανέρχεται στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται η «O Jogo», στο ίδιο συμβόλαιο υπάρχει μια ακόμα ρήτρα που διασφαλίζει ότι το πρώτο 1.5 εκατ. ευρώ πηγαίνει στα ταμεία της Μπενφίκα και οι δύο ομάδες μοιράζονται το υπόλοιπο ποσό. «Και αυτή η λεπτομέρεια εξηγεί το τράβηγμα των διαπραγματεύσεων. Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού ήταν δύο εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση το μερίδιο της Γκιμαράες θα ήταν μόλις 250 χιλιάδες ευρώ».

Προκειμένου να αυξήσει το κέρδος της Γκιμαράες από την πώληση του Πέπε ο Πρόεδρος Miguel Pinto Lisboa και ο γενικός διευθυντής Carlos Freitas, «προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες να ανοίξουν τα πορτοφόλια τους και να αυξήσουν την προσφορά τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments