Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις Δήμος Αθηναίων: Το ΚΥΑΔΑ ανακοίνωσε νέες θέσεις εργασίας

Προσλήψεις Δήμος Αθηναίων: Το ΚΥΑΔΑ ανακοίνωσε νέες θέσεις εργασίας
Προσλήψεις Δήμος Αθηναίων: Όσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να βιαστούν καθώς οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο για μία μέρα.

Το ΚΥΑΔΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, σαράντα ατόμων, χρονικής διάρκειας τεσσάρων μηνών, διαφόρων ειδικοτήτων, όπως αυτές αναγράφονται προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο για μία μέρα

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέση μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, και να την υποβάλουν μαζί με αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, και συγκεκριμένα στο e-mail [email protected] (αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά από 2 Σεπτεμβρίου του 2020 ώρα 8.00 π.μ. ημέρα Τετάρτη έως και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου του 2020 ώρα 15.00 μ.μ.

Αιτήσεις πριν και μετά από τις παραπάνω καθορισμένες ημερομηνίες θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα γίνονται δεκτές. Αυτό θα προκύπτει από την ημερομηνία και ώρα αναφοράς αποστολής των, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(e-mail). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Το νέο προσωπικό λοιπόν, θα υπογράψει σύμβασης χρονικής διάρκειας τεσσάρων μηνών, προκειμένου να καλύψει τις όποιες ανάγκες έχουν προκύψει για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Συγκεκριμένα, ζητούνται:

  • ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ Γενικής Ιατρικής ή παθολογίας και εν ελλείψει αυτών ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ Οποιασδήποτε ειδικότητας και εν ελλείψει αυτών ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ άνευ ειδικότητας: 2
  • ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ: 2
  • ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ: 8
  • ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ: 4
  • ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ και εν ελλείψει ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ και εν ελλείψει ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ: 6
  • ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ: 4
  • ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ: 7
  • ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ: 7

Για να δείτε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

Τέλος, να θυμίσουμε πως είναι σε εξέλιξη δεκάδες προσλήψεις στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ και προκειμένου να δείτε αναλυτικά όλες τις προκηρύξεις που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή για αποστολή δικαιολογητικών, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments