Video

Έτσι καλωσόρισε τους τηλεθεατές η Ιωάννα Μαλέσκου στη δεύτερη εκπομπή

Έτσι  καλωσόρισε τους τηλεθεατές η Ιωάννα Μαλέσκου στη δεύτερη εκπομπή
Με τσιφτετέλι καλωσόρισε τους τηλεθεατές η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία όπως φαίνεται άφησε πίσω το άγχος της πρεμιέρας.

Φορώντας ένα απαλό ροζ στενό φόρεμα που αναδείκνυε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, η παρουσιάστρια λικνίστηκε υπό τους ήχους του τραγουδιού «Δυνατά» που έχει ερμηνεύσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη, χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό το πιο λαμπερό της χαμόγελο. Η Ιωάννα Μαλέσκου κοιτώντας στα “μάτια” τους τηλεθεατές ευχαρίστησε για τα θετικά τους μηνύματα, ενώ υποσχέθηκε ότι κάθε μέρα θα είναι καλοκαίρι, παρά το γκρίζο που ζούμε.

Και μπορεί η εντυπωσιακή παρουσιάστρια να είχε αρκετό άγχος στην πρώτη της εκπομπή, όμως, με τα σωστά ελληνικά της κατάφερε να κερδίσει το Twitter με τους χρήστες να την αποθεώνουν. Τι έγινε, όμως, με τους τηλεθεατές; Σύμφωνα με τις μετρήσεις, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο σύνολο της έκανε 16,7% ενώ στο δυναμικό κοινό έκλεισε με 17,6%. Μάλιστα, σε τέταρτο το «Love it» έφτασε έως 19,2%. Βέβαια, ακόμη στη «μάχη» της τηλεθέασης δεν έχουν ριχτεί οι πρωινές εκπομπές των άλλων καναλιών, αλλά φαίνεται πως φέτος η ζώνη θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ιωάννα Μαλέσκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, Παιδαγωγικά στο ΑΠΘ και αμέσως μετά την κάλεσαν ως αναπληρώτρια Δασκάλα Δημοτικού στην Κρήτη. Έκτοτε έμεινε και εργάστηκε εκεί, σε μικρά χωριά του νομού Ηρακλείου και στο Ρέθυμνο. «Το να ασχοληθώ με το χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης ήταν κάτι που φυσικά δεν είχα ποτέ τολμήσει να πω, γιατί αμέσως ήξερα ότι θα παρεξηγηθεί και θα εκληφθεί ως παραστράτημα-πρωτίστως από τους δικούς μου- δεδομένης μάλιστα της ιδιότητας μου ως εκπαιδευτικού.

Κυρίως ο σύντροφός μου και οι πολύ στενοί μου φίλοι, που ζούσαν την Ιωάννα και διέκριναν στοιχεία άνεσης, αμεσότητας, ετοιμολογίας, επικοινωνίας και ευκολίας διαχείρισης ευμετάβλητων καθημερινών καταστάσεων, άρχισαν να με παροτρύνουν χωρίς ποτέ εγώ να έχω δηλώσει ή εκδηλώσει τις μέχρι τώρα σκέψεις μου για το αντικείμενο» έχει δηλώσει παλαιότερα η ίδια.

«Η τηλεόραση ξεκίνησε μετά από ένα δοκιμαστικό που μου πρότειναν σε ένα μικρό τοπικό κανάλι. Και έγινε το βάπτισμα του πυρός για εμένα στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο κόσμος με αγκάλιασε και πραγματικά εισέπραξα αγάπη και αποδοχή που δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια. Χαίρομαι διπλά, γιατί όταν σε πετάνε σε έναν ωκεανό και κολυμπάς, είναι υπόθεση. Όταν όμως κολυμπάς, γλιτώνεις από καρχαρίες και περνάς και στην απέναντι όχθη, τότε είναι νίκη και δικαίωση.

Το επόμενο τηλεοπτικό μου εγχείρημα γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή και εγώ ως πρόσωπο, ταυτόχρονα, περαιτέρω αναγνωρισιμότητα και αγάπη. Είναι τρομερό το συναίσθημα να σε σταματάει κόσμος στο δρόμο, στα μαγαζιά ή στον καφέ για μια φωτογραφία ή τα αμέτρητα μηνύματα που δεν προλαβαίνω να ανοίγω στα social media. Το ευχαριστώ είναι λίγο..» έχει δηλώσει η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments