Αθλητισμός

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Οριστικό φινάλε εντός των επόμενων ημερών

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Οριστικό φινάλε εντός των επόμενων ημερών
Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Το όνομά του συζητιέται καθημερινά αλλά σύντομα θα υπάρξει λύση.

Για ακόμα μια φορά η υπόθεση με τον Αντελίνο Αντρέ Βιέιρα ντε Φρέιτας, γνωστός ως Βιεϊρίνια, απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του συλλόγου καθώς η πρόταση που θα του παρουσιαστεί στο… τραπέζι θα είναι εμφανώς βελτιωμένη από την προηγούμενη και θα δώσει οριστικό φινάλε στην περίπτωση του αρχηγού, σύμφωνα με πληροφορίες από ρεπορτάζ της εφημερίδας «MetroSport». Είναι φανερό πως, για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το… κεφάλαιο «Βιεϊρίνια» δεν έχει κλείσει ακόμα, για καμία από τις δύο πλευρές.

Θυμίζουμε και τις προ μερικών ημερών δηλώσεις από τον Γιώργο Κούδα πως «ο Βιεϊρίνια έχει το DNA ΠΑΟΚ». «Δεν μπορώ να φανταστώ τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Αντρέ», συμπλήρωσε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους δύο τους να εκφράζουν τις σκέψεις πολύ μεγάλης μερίδας του κόσμου. Άπαντες εξάλλου, γνωρίζουν πόσο καταλυτικός μπορεί να είναι ο ρόλος του Βιεϊρίνια εντός των αποδυτηρίων, καθώς σίγουρα και αγωνιστικά στην παρούσα φάση, αφού μπορεί να ενισχύσει την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας ενόψει Μπενφίκα.

Έρχεται η νέα προσέγγιση στον Βιεϊρίνια

Λόγω αυτού του έντονου ενδιαφέροντος, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει νέα προσέγγιση στον Πορτογάλο, με βελτιωμένη πρόταση που θα αποτελέσει «γέφυρα» προς την ανανέωση. Θυμίζουμε ότι η πρόταση στα τέλη Ιουλίου ήταν για συνεργασία 1+1 έτους με 450.000 πάγιες απολαβές και κάποια μπόνους που ανέβαζαν το ποσό, αν και οι δύο πλευρές δεν είχαν συμφωνήσει, σύμφωνα με πληροφορίες από τη «MetroSport».

Όσο για το πότε θα κλείσει το θέμα τελικά, όπως αναφέρεται, η εβδομάδα των εθνικών ομάδων κρίνεται ιδανική για να επιχειρηθεί η τελική λύση στο συγκεκριμένο θέμα που είναι πολύ ψηλά στην ιεράρχηση των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά». Θυμίζουμε πως από τέλη Ιουλίου, ο ΠΑΟΚ, δια του νέου τεχνικού διευθυντή του, Όλαφ Ρέμπε, ξεκίνησε να εξετάζει την ανασύνταξη του ρόστερ του, με τα δημοσιεύματα τότε, να κάνουν λόγο για σημαντική απόσταση μεταξύ της ομάδας με τον Πορτογάλο του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments