Αθλητισμός

Τρέβορ Αρίζα κακοποίηση: Ο παίκτης των Μπλέιζερς κατηγορείται ότι κακοποίησε τον γιο του

Τρέβορ Αρίζα κακοποίηση: Ο παίκτης των Μπλέιζερς κατηγορείται ότι κακοποίησε τον γιο του
Τρέβορ Αρίζα κακοποίηση: Ο φόργουορντ των Μπλέιζερς αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτει η μητέρα του γιου τους.

Προσωρινά περιοριστικά μέτρα διέταξε δικαστήριο για τον Τρέβορ Αρίζα. Ο γνωστός φόργουορντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς κατηγορείται από τη μητέρα του 12χρονου γιου τους, Λάνα Άλεν ότι τον κακοποίησε σωματικά. Ο NBAer αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι προέβη σε μια τέτοια πράξη.

Με βάση το κατηγορητήριο που υπάρχει, ο Αρίζα χτύπησε τον γιο του στον ώμο και τον κράτησε από τον λαιμό στις 25 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια μηνιαίας επίσκεψης του στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στο Λος Άντζελες. Η εντολή για τα περιοριστικά μέτρα έχει ισχύ έως και την 1η Οκτωβρίου 2020.

Ο γνωστός NBAer αρνείται ό, τι έχει κάνει κάτι απέναντι στον 12χρονο γιο του και υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες από τη μητέρα του παιδιού έχουν ως στόχο να βλάψουν τη σχέση του με το παιδί του.

Τα έγγραφα του δικαστηρίου περιέχουν και μια δήλωση του 12χρονου που αναφέρει ότι δεν θέλει να δει τον πατέρα του, καθώς τον φοβάται, ενώ υπάρχει και μια φωτογραφία με τον μελανιασμένο ώμο του παιδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN.

Ο Αρίζα από τη δική του μεριά κατηγορεί τη μητέρα του παιδιού ότι κάνει συνεχώς κινήσεις που παραβιάζουν τη συμφωνία επιμέλειας που υπάρχει ανάμεσα στους δύο. Ο Τρέβορ Αρίζα, που έχει φτάσει τα 35 του χρόνια και παίζει για την ένατη ομάδα του στο ΝΒΑ όπου βρίσκεται ήδη για 15 χρόνια, επέλεξε να μην παίξει με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στα παιχνίδια που έδωσαν στη «φούσκα» του Ορλάντο. Σύμφωνα με τα έγγραφα ο παίκτης επέλεξε να μην παίξει με τη νέα ομάδα του (είχε μετακινηθεί από τους Σακραμέντο Κινγκς τον Ιανουάριο), έτσι ώστε να επισκεφτεί τον γιο του, τον οποίο δεν είχε δει από τον Δεκέμβριο.

H είδηση ότι ο Αρίζα μπορεί να έχει κακοποιήσει τον γιο του, όπως είναι φυσικό, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με αναφορές σε μεγάλα αθλητικά σάιτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments