Αθλητισμός

Νεϊμάρ κορωνοϊός: Ο Βραζιλιάνος άσος διαγνώστηκε θετικός στον ιό

Νεϊμάρ κορωνοϊός: Ο Βραζιλιάνος άσος διαγνώστηκε θετικός στον ιό
Νεϊμάρ κορωνοϊός: Η Παρί ανακοίνωσε ότι τρεις συνολικά ποδοσφαιριστές νοσούν από τον ιό. Σύμφωνα με τη L' Equipe, ο Νεϊμάρ είναι ο ένας από αυτούς.

Το έχουμε ξαναγράψει, ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν, τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και απομονώθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα. Ο ένας από τους τρεις είναι ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με τη L’ Equipe.

«Τρεις παίκτες της ΠΣΖ βρέθηκαν θετικοί σε τεστ Sars-CoV2 και υπόκεινται στο κατάλληλο υγειονομικό πρωτόκολλο. Το σύνολο των ποδοσφαιριστών και του επιτελείου θα συνεχίσουν να υποβάλλονται σε τεστ τις επόμενες ημέρες» αναφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στο Τwitter.

Δείτε την ανάρτηση της γαλλικής ομάδας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άλλοι δύο είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Λεάντρο Παρέδες. Τα δημοσιεύματα για τους δύο παίκτες υπάρχουν εδώ και μέρες και αναμένεται να φανεί αν είναι πράγματι αυτοί, αλλά και ποιος είναι ο τρίτος.  Σύμφωνα με πληροφορίες της γνωστής γαλλικής εφημερίδας L’ Equipe, o Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες της Παρί που νοσεί από την ασθένεια COVID-19. Αν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου υπάρξουν κι άλλα κρούσματα, τότε πιθανότατα το παιχνίδι με τη Λανς για τη 2η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος θα αναβληθεί.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο Πολ Πογκμπά και ο Τανγκί Ντομπελέ. Οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, αντίστοιχα μπήκαν σε απομόνωση 14 ημερών. Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός εθνικής Γαλλίας και δεν υπολογίζοντας από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ για τα ματς της Γαλλίας με Σουηδία και Κροατία στο Nations League.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Γιουσέιν Μπολτ

Ο κορωνοϊός δεν έχει χτυπήσει μόνο ποδοσφαιριστές. Ο Γιουσέιν Μπολτ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, σε τεστ που έκανε πριν από μερικές ημέρες και τα αποτελέσματά του έγιναν γνωστά την Κυριακή 23 Αυγούστου. Ο θρύλος του στίβου, μετά από αυτή την εξέλιξη, τέθηκε σε καραντίνα.

Τα άσχημα νέα ήρθαν λίγα 24ωρα μετά το πάρτι γενεθλίων που έκανε στην Τζαμάικα (τη χώρα του) όπου υπήρχαν αρκετοί καλεσμένοι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταξύ τους ήταν και ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments