Διεθνή

Τραγωδία στη Γερμανία: Πέντε παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε κτίριο

Τραγωδία στη Γερμανία: Πέντε παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε κτίριο
Τραγωδία στη Γερμανία: «Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε διαμέρισμα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τα κίνητρα της πράξης αυτής».

Ανείπωτη είναι η τραγωδία στη γερμανική πόλη Ζόλινγκεν σε κτίριο της οποίας βρέθηκαν νεκρά πέντε παιδιά, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στο κρατίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πέντε παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά σε πολυκατοικία στην πόλη που βρίσκεται στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας. Η γερμανική αστυνομία είναι εκείνη που ανακάλυψε τα πτώματα των παιδιών σε κτίριο της δυτικής πόλης Ζόλινγκεν, σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Focus Online, ο οποίος επικαλείται εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild υπάρχει μια φωτογραφία τριών οχημάτων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, που είναι σταθμευμένα έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες ή τα αίτια του θανάτου των πέντε παιδιών, αν και όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η μάνα των παιδιών είναι και η δολοφόνος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας BILD, η γιαγιά των άτυχων παιδιών κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι η κόρη της- 27 ετών- σκότωσε τα παιδιά της.

Η μητέρα τα σκότωσε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Οι ηλικίες των παιδιών που βρέθηκαν νεκρά ήταν ενός, δύο, τριών, έξι και οκτώ ετών. Αφού τα σκότωσε, στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι παίρνοντας το έκτο παιδί της προκειμένου να θέσει τέλος στη ζωή της. Έτσι, επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας στις ράγες του τρένου στο Ντίσελντορφ στις 1:47 μ.μ. (ώρα Γερμανίας). Αναφέρεται πως η 27χρονη φέρει σοβαρά τραύματα και βρίσκεται υπό κράτηση. Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο περιοδικό «FOCUS» ότι οι σοροί των πέντε παιδιών εντοπίστηκαν σε σπίτι στην οδό Hasselstrasse.

Ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε διαμέρισμα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τα κίνητρα της μητέρας. Πρέπει πρώτα να της πάρουμε συνέντευξη», δήλωσε νωρίτερα εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Βούπερταλ μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο. Να αναφέρουμε πως στο σημείο έσπευσαν κατευθείαν αστυνομικοί και διασώστες. Αν και σοκαρισμένοι από το θέαμα, προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή τα παιδιά, μα δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα πάντως, με την αστυνομία, η έρευνα συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments