Διεθνή

Χρεοκόπησε ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης

Χρεοκόπησε ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης
«Λουκέτο» μπήκε στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην Ευρώπη καθώς όσοι ήθελαν να πάνε, δίσταζαν να διαβούν το κατώφλι του λόγω του κορωνοϊού.

«Θύμα» της πανδημίας του κορωνοϊού είναι και ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης Pascha, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της Κολωνίας.

Οι θαμώνες δεν μπορούσαν να επισκεφθούν τον οίκο ανοχής, όσο και αν ήθελαν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γερμανική εφημερίδα Bild, «λουκέτο» στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην ήπειρο φέρεται να έβαλε ο φονικός ιός. Ο εν λόγω οίκος ανοχής μάλιστα, θύμιζε εμπορικό κέντρο και είχε έδρα την Κολωνία, αλλά πλέον θα αποτελεί ιστορία αφού δεν άντεξε τα νέα κοινωνικά και οικονομικά μέτρα, αδυνατώντας να ανταποκριθεί την περίοδο του lockdown, με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει. Οι θαμώνες του με τους περιορισμούς που υπήρχαν, δεν μπορούσαν να τον επισκεφθούν, όπως ήταν αναμενόμενο.

Στον οίκο ανοχής δούλευαν 150 γυναίκες ιερόδουλες και 100 μέλη προσωπικού

Εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, όσοι ήθελαν να πάνε, δίσταζαν να διαβούν το κατώφλι του με αποτέλεσμα το πορνείο να χρεοκοπήσει. Και κάπως έτσι μπήκε το τέλος για τον οίκο Pascha ο οποίος βρίσκεται σε ένα κτίριο έντεκα ορόφων και προσέφερε εργασίας σε 150 γυναίκες ιερόδουλες και 100 μέλη προσωπικού, τα οποία έμειναν χωρίς δουλειά. Να αναφέρουμε πως ο Pascha άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στις 10 Ιανουαρίου του 1972, και διαθέτει εστιατόριο, κέντρο ομορφιάς, σολάριουμ, μπιστρό και εκδίδει τη δική του εφημερίδα.

Η διεύθυνση του Pascha καυχιόταν για τις υπηρεσίες της

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, στο Pascha εργάζονται ιερόδουλες από διάφορες χώρες ενώ στον έβδομο όροφο του κτιρίου εργάζονταν μόνο οι τρανσέξουαλ πόρνες. Μάλιστα, στο υπόγειο, όπου είχε κανείς πρόσβαση από ξεχωριστή είσοδο, ήταν στο νυχτερινό κέντρο «Nightclub Pascha». Εκεί οι θαμώνες μπορούσαν να απολαύσουν γυναικείο στριπτίζ και pole dancing. Εξάλλου, κατά καιρούς εκεί έχουν πραγματοποιηθεί και εκδηλώσεις ενώ το 2007 πραγματοποιήθηκε Φεστιβάλ για Ομοφυλόφιλους και Λεσβίες.

Αν και στους ιδιοκτήτες του Pascha ανήκουν πορνεία στο Λιντς, το Μόναχο, το Σάλτσμπουργκ και το Γκρατς, η διεύθυνση του εν λόγω οίκου ανοχής καυχιόταν για τις υπηρεσίες της και διατυμπάνιζε ότι όποιος πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος, θα μπορεί να παίρνει πίσω τα χρήματά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments