Lifestyle

“Σεισμός” στη Βάρκιζα από το μικροσκοπικό μπικίνι της Κρυσταλλίας

“Σεισμός” στη Βάρκιζα από το μικροσκοπικό μπικίνι της Κρυσταλλίας
Η γνωστή χορογράφος απόλαυσε τη θάλασσα.

Τη λένε Κρυσταλλία Γκαγκόση και σίγουρα για τους περισσότερους είναι άγνωστη. Κι όμως η νεαρή χορογράφος είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κύκλο των τραγουδιστών αφού πάρα πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι της έχουν αναθέσει τις χορογραφίες των video clips τους. Ποιος δεν θαυμάζει την Κατερίνα Στικούδη στο retro ή τη Σάγια ή ακόμη και τον Πλούταρχο στο “Έρωτα θεέ και κλέφτη”. Τις χορογραφίες ανέλαβε και εκτέλεσε η Κρυσταλλία Γκαγκόση με το θεϊκό κορμί το οποίο προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά στην παραλία της Βάρκιζας όπου και βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα για να απολαύσει τη θάλασσα.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι πρασινωπού χρώματος βούτηξε στο νερό της θάλασσας, ενώ περπατώντας στην παραλία μαγνήτισε με το καλλίγραμμο κορμί της όλα τα βλέμματα. Δεν ξεκολλούσαν τα μάτια από πάνω της και σίγουρα αρκετοί ήταν εκείνοι που θα μάτιασαν την μελαχρινή καλλονή. Οι πληροφορίες για την Κρυσταλία Γκαγκόση δεν είναι αρκετές. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με το χορό. Η ίδια έχει χορέψει σε γνωστά clubs – προ κορωνοϊού- ενώ έχει αναλάβει με επιτυχία να σχεδιάσει τις χορογραφίες σε πάρα πολλά video clips Ελλήνων καλλιτεχνών.

Στο λογαριασμό της στο Instagram αριθμεί πάνω από χίλιους ακολούθους και αυτό γιατί δεν είναι τόσο ενεργή στα social media όπως άλλες κοπέλες της show biz. Ενώ και ο λογαριασμός της στο facebook είναι ανενεργός εδώ και αρκετά χρόνια. To καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο είναι Krystallia G και πάθος της ο χορός και η μουσική. Φυσικά οι αναλογίες της είναι τέτοιες που σε κάθε περίπτωση η Κρυσταλλία θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, ενώ δεν αποκλείεται να την κέρδιζαν και οι διεθνείς πασαρέλες.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία της στην παραλία της Βάρκιζας είναι συχνή αφού και στο παρελθόν ο φωτογραφικός φακός την είχε εντοπίσει και πάλι εκεί. Και τότε το μικροσκοπικό μπικίνι που είχε επιλέξει είχε προκαλέσει “σεισμό” ενώ το σώμα της και το φωτεινό της πρόσωπο γοήτευσαν τους λουόμενους οι οποίοι είχαν την τύχη να βρεθούν σε διπλανές από εκείνη ξαπλώστρες. Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ της Κατερίνα Στικούδη τη χορογραφία της οποία σχεδίασε η Κρυσταλλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments