Αθλητισμός

Αλεσάμι Παναθηναϊκός: Τον Νορβηγό εξετάζει το «τριφύλλι»

Αλεσάμι Παναθηναϊκός: Τον Νορβηγό εξετάζει το «τριφύλλι»
Αλεσάμι Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει για αριστερό μπακ και στη λίστα του είναι και ο Νορβηγός.

Αριστερός μπακ στον Παναθηναϊκό θα έρθει. Το ποιος θα είναι αυτός θα το αποφασίσουν ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος. Ένας από τους παίκτες που εξετάζεται από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είναι ο έμπειρος διεθνής Νορβηγός, Χαϊτάμ Αλεσάμι.

Σύμφωνα με το σάιτ newspao.gr, ο παίκτης έχει προταθεί στο «τριφύλλι» και αναμένεται να τσεκαριστεί. Να σημειώσουμε ότι ο Αλεσάμι είχε ακουστεί πέρσι για τον ΠΑΟΚ με την υπόθεση, όμως, να μην προχωράει. Ο Νορβηγός αριστερός μπακ αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος μετά τη θητεία του στην Αμιάν οπότε είναι ανοιχτός σε προτάσεις για να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Γκέτεμποργκ φαίνεται να ενδιαφέρεται ζωηρά να τον αποκτήσει. Ο Αλεσάμι διακρίνεται για την ταχύτητά του και τις φαρμακερές του σέντρες. Συνολικά έχει παίξει 255 παιχνίδια με τις Σκέιντ, Φρέντρικσταντ, Γκέτεμποργκ, Παλέρμο και Αμιάν, ενώ έχει χριστεί και 28 φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του.

Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει να έχει στην κορυφή της λίστας του τον Βίκτορ Άλβαρεζ, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr- κάνει παράλληλα επαφές με άλλες δύο εναλλακτικές, με το όνομα του Αλεσάμι να μένει στο τραπέζι ως περίπτωση – μπαλαντέρ, αν τελικά δεν καταλήξει σε συμφωνία με κάποια από τις πρώτες του επιλογές.

Δείτε βίντεο με τον Νορβηγό μπακ εν δράσει

Τι έγινε με Σένκεφελντ

Θέμα χρόνου φαινόταν να ήταν η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θέμα «κόλλησε».

Για το συγκεκριμένο ζήτημα το trifilara.gr, αναφέρει ότι «προέκυψε νέο “κόλλημα” στις συζητήσεις των δύο πλευρών. Ο ξένος εκπρόσωπος του Ολλανδού στόπερ είναι ανυποχώρητος στο θέμα της προμήθειας που επιθυμεί να λάβει για να πέσουν οι υπογραφές και το ποσό που ζητάει αγγίζει τις 80.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν είναι διατεθειμένοι οι Πράσινοι να καταβάλουν στον μάνατζερ του παίκτη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η πρώτη συζήτηση με τον Ολλανδό ατζέντη για τον Σένκεφελντ είχε γίνει πριν καν ανανεώσει ο Αχιλλέας Πούγγουρας στις αρχές του καλοκαιριού και από τότε έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις. Το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι είχε λυθεί το θέμα της προμήθειας, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Ολλανδού αμυντικού… επανήλθε με αντιπρόταση που δεν βρήκε σύμφωνους τους Πράσινους και μέχρι στιγμής παρατηρείται απόσταση με το Τριφύλλι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments