Αθλητισμός

Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: «Κόλλησε» η ανανέωση του συμβολαίου του

Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: «Κόλλησε» η ανανέωση του συμβολαίου του
Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: «Κόλλησε» η υπόθεση του συμβολαίου του Ολλανδού αμυντικού.

Θέμα χρόνου φαινόταν να ήταν η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θέμα «κόλλησε».

Για το συγκεκριμένο ζήτημα το trifilara.gr, αναφέρει ότι «προέκυψε νέο “κόλλημα” στις συζητήσεις των δύο πλευρών. Ο ξένος εκπρόσωπος του Ολλανδού στόπερ είναι ανυποχώρητος στο θέμα της προμήθειας που επιθυμεί να λάβει για να πέσουν οι υπογραφές και το ποσό που ζητάει αγγίζει τις 80.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν είναι διατεθειμένοι οι Πράσινοι να καταβάλουν στον μάνατζερ του παίκτη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η πρώτη συζήτηση με τον Ολλανδό ατζέντη για τον Σένκεφελντ είχε γίνει πριν καν ανανεώσει ο Αχιλλέας Πούγγουρας στις αρχές του καλοκαιριού και από τότε έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις. Το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι είχε λυθεί το θέμα της προμήθειας, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Ολλανδού αμυντικού… επανήλθε με αντιπρόταση που δεν βρήκε σύμφωνους τους Πράσινους και μέχρι στιγμής παρατηρείται απόσταση με το Τριφύλλι».

Αυτά επισημαίνει το σάιτ όσον αφορά τα χρήματα που ζητάει ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πυλώνες της «πράσινης» άμυνας. Στην περσινή σεζόν, ο Ολλανδός αμυντικός σε κανονική διάρκεια και play off της Super League είχε 29 συμμετοχές και ένα γκολ.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος είδε στην προπόνηση να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κανονικά τόσο ο Ολλανδός αμυντικός όσο και ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο δεύτερος επέστρεψε έπειτα από οκτώ ημέρες στις προπονήσεις των «πράσινων», ξεπερνώντας το πρόβλημα που είχε.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα με διαγωνισμό δύο ομάδων. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και Φώτης Ιωαννίδης. Απόντες λόγω κλήσης στις Εθνικές ομάδες ήταν οι Κουρμπέλης, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα συγκρουστούν σε ένα δυνατό φιλικό πριν από την έναρξη της Super League, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα. Πρόκειται για ένα φιλικό ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που δεν συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια. Τον σπουδαίο φιλικό αγώνα, «πρόβα τζενεράλε» εν όψει της νέας σεζόν στη Super League, θα δείξει το Panathinaikos TV (και θα αναμεταδώσει το COSMOTE TV).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments