Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Οδεύει προς Μπενφίκα ο Πορτογάλος

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Οδεύει προς Μπενφίκα ο Πορτογάλος
Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Η Μπενφίκα φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ.

Το περσινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για την υπογραφή του Σεμέδο. Οι Πειραιώτες γνώριζαν ότι είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα που αν δεν είχε τα προβλήματα εκτός γηπέδου τότε θα έπαιζε σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Όπως φαίνεται μια καλή σεζόν του θηριώδη στόπερ με τον Ολυμπιακό είναι αρκετή για να τον βάλει και πάλι στις λίστες των μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων. Ειδικότερα οι σύλλογοι της χώρας του παρακολουθούν στενά την πορεία του.

Φυσικά ανάμεσα στις ομάδες που παρακολούθησαν από κοντά τον Σεμέδο είναι και η Μπενφίκα. Η Πορτογαλική ομάδα αναμένεται να ξοδέψει αρκετά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη έχει πραγματοποιήσει κάποιες δυνατές κινήσεις. Η επόμενη μεταγραφή των αετών δεν αποκλείεται να είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Άλλωστε ο Ζεσούς που επέστρεψε στην Μπενφίκα γνωρίζει καλά τον παίκτη από την κοινή τους παρουσία στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Επανέρχεται για Σεμέδο η Μπενφίκα

Πριν λίγες ημέρες η Μπενφίκα έκανε την πρώτη της κίνηση για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού και παρά το αρχικό “όχι” του Ολυμπιακού στα 6,5 εκατ. ευρώ που πρόσφερε ο πορτογαλικός σύλλογος, αναμένεται σύντομα και νέα κρούση. Οι “Αετοί” άλλωστε είναι διατεθειμένοι να βάλουν κι έμψυχα ανταλλάγματα στο τραπέζι των συζητήσεων και είναι η αλήθεια πως έχουν μία μεγάλη δεξαμενή παικτών που θα έκαναν… κλικ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο πάντως, ο 26χρονος άσος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό έναν χρόνο μετά την άφιξή του στον Πειραιά και προορισμός του θα είναι πιθανότατα η Λισαβόνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεμέδο έχει συμβόλαιο με την Ελληνική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Αυτό σημαίνει ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει μόνο με τους όρους του Ολυμπιακού. Και δεν είναι λίγες οι φορές που οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δείξει ότι στο τέλος παίρνουν αυτό που θέλουν. Όσο για τον Σεμέδο, στην πρώτη του σεζόν στη χώρα μας κατέγραψε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατάφερε να βρει δίχτυα και πέντε φορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments