Αθλητισμός

Ελλάδα – Κόσοβο: Με αλλαγές η ενδεκάδα του Φαν’τ Σχιπ

Ελλάδα – Κόσοβο: Με αλλαγές η ενδεκάδα του Φαν’τ Σχιπ
Ελλάδα - Κόσοβο: Με τρία νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η "γαλανόλευκη" κόντρα στο Κόσοβο, στο αποψινό ματς για το Nations League.

Με ίδιο σχήμα αλλά διαφορετικά πρόσωπα θα παρατάξει την Εθνική μας ομάδα ο ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ στον αποψινό αγώνα (21:45) με το Κόσοβο για την δεύτερη αγωνιστική του Nations League. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός θα διατηρήσει το 4-2-3-1 της πρεμιέρας με τη Σλοβενία ωστόσο στη “μάχη” θα ρίξει τρεις άλλους ποδοσφαιριστές.

Επέλεξε λοιπόν, στην άμυνα να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Σταφυλίδη αντί του Δημήτρη Σιόβα, πίσω από τον επιθετικό και αριστερά τον Κώστα Φορτούνη αντί του Πέτρου Μάνταλου και τον Ευθύμη Κουλούρη αντί του Βαγγέλη Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα πρόσωπα μένουν ως έχουν: Μπάρκας στο τέρμα, Σβάρνας στόπερ, Γιαννούλης αριστερός μπακ και Μπακάκης δεξί μπακ, Κουρμπέλης και Ζέκα στο κέντρο, Μπακασέτας και Λημνιός στη μεσοεπιθετική γραμμή κεντρικά και δεξιά αντίστοιχα.

Ολόκληρη η 11άδα του Τζον Φαν’ τ Σχιπ για την αναμέτρηση της Εθνικής με το Κόσοβο: Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Μπακασέτας, Λημνιός, Κουλούρης.

Φαν’τ Σχιπ: «Kάνω επιλογές με γνώμονα το καλό της Εθνικής»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στο περιθώριο της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε τα όσα ακούγονται για τις επιλογές του. Τονίζοντας πως δεν επηρεάζεται από “πολιτικά” παιχνίδια.  «Δεν επηρεάζομαι από κανέναν. Δεν παίζω “πολιτικά” παιχνίδια με βάση τους παίκτες που παίζουν για την κάθε ομάδα. Κοιτάμε τους τρόπους που θέλουμε να παίξουμε», ανέφερε σε ερώτηση που του έγινε με βάση τα όσα ακούγονται για τις κλήσεις του, αλλά και τις επιλογές του στο βασικό σχήμα.

«Έχουμε τον Τσιμίκα και τον Γιαννούλη, δυο εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να μου δείξουν ποιος πρέπει να παίξει. Ο Γιαννούλης έπαιζε έως τώρα ο Τσιμίκας ήταν άτυχος καθώς αν δείτε πέρυσι, στο δεύτερο γύρο στα ματς με Βοσνία και Ιταλία ήταν τραυματίας, έπαιξε ο Γιαννούλης και τα πήγε καλά καθώς είχαμε τρεις νίκες στη σειρά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, ερωτώμενος για το τι ελπίδες έχει το Κόσοβο σημείωσε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Είδαμε αποτελέσματα που μπορεί να φάνηκαν περίεργα στον κόσμο. Δεν πάει να πει πως όταν είσαι φαβορί θα κερδίσεις εύκολα ένα ματς. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να έχεις και τύχη. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος ελπίζουμε πως θα τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Ελπίζω αύριο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να κάνουμε μια καλή αρχή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments