Αθλητισμός

Κορωνοϊός Εθνική: Θετικό κρούσμα στην αποστολή – Έχει απομονωθεί

Κορωνοϊός Εθνική: Θετικό κρούσμα στην αποστολή – Έχει απομονωθεί
Κορωνοϊός Εθνική: Μέλος της αποστολής που βρίσκεται στη Σλοβενία εντοπίστηκε θετικός στον ιό.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και την Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετώπισε την Πέμπτη 3/9 τη Σλοβενία και προετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι του Nations League με το Κόσοβο στην Πρίστινα την Κυριακή (6/9). Ένα μέλος της αποστολής της Εθνικής, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, διαγνώσθηκε θετικό σε Covid-19 και έχει απομονωθεί τις τελευταίες 36 ώρες.

Να σημειώσουμε ότι πριν το παιχνίδι με την Σλοβενία, έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Τσιμίκας είχε ανεβάσει δέκατα, αλλά η ΕΠΟ δεν τον κατονομάζει στην ανακοίνωση που κυκλοφόρησε, σε αντίθεση με αθλητικά σάιτ που υποστηρίζουν ότι ο παίκτης της Λίβερπουλ είναι αυτός που νοσεί από την Covid-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, η οποία βρίσκεται στην Λιουμπλιάνα και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ. Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα και είχε απομονωθεί τις τελευταίες 36 ώρες για προληπτικούς λόγους από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, αποχωρεί αύριο το πρωί από την αποστολή, ενώ η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας συνεχίζεται.

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σήμερα σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο πριν από την αναχώρηση της αποστολής στο Κόσοβο».

Θυμίζουμε ότι την 1η Σεπτεμβρίου κρούσμα κορωνοϊού υπήρξε και στην Εθνική Ελπίδων. Τότε, το μέλος της αποστολής είχε αποχωρήσει από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα. Θυμηθείτε την ανακοίνωση που είχε κυκλοφορήσει η ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ. Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments