Αθλητισμός

Πέλκας ΠΑΟΚ: Ώρα να αποφασίσει για το μέλλον του

Πέλκας ΠΑΟΚ: Ώρα να αποφασίσει για το μέλλον του
Πέλκας ΠΑΟΚ: Να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» ή όχι πρέπει ο 26χρονος μέσος.

Να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της καριέρας του καλείται ο Δημήτρης Πέλκας. Ποια είναι αυτή; Να αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες και με όσα ισχυρίζεται το Sportime το περιβάλλον του τον συμβουλεύει να μείνει στον “Δικέφαλο” αφού το όνομά του είναι συνυφασμένο με τους Θεσσαλονικείς.

Όπως γράφει το ίδιο Μέσο θα προκύψει το επόμενο διάστημα και τετ α τετ του ποδοσφαιριστή με τον Ιβάν Σαββίδη για να γίνουν συζητήσεις σχετικά με το εν λόγω θέμα.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως το περιβάλλον του Πέλκα είναι ξεκάθαρο. Ζητά δηλαδή 700 κατοστάρικα το χρόνο και ο παίκτης να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο σύλλογος ωστόσο δε συμμερίζεται αυτά τα νούμερα μιας και πλέον εδώ και 1,5 χρόνο η ομάδα λειτουργεί σε ένα καθεστώς οικονομικής εξυγίανσης. Εξ ου και τα συνεχή τετ α τετ του Αμπέλ Φερέιρα για να δώσει στον νεαρό την αίσθηση πως φέτος αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Πέλκας είναι πλέον σε κομβικό σταυροδρόμι και καλείται να πάρει μια απόφαση ζωής.

Στη λίστα της Μπενφίκα ο νεαρός:

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα τα τούρκικα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Στο δημοσίευμα της «fotomac.com.tr» γινόταν αναφορά στους μεταγραφικούς στόχους των «ασπρόμαυρων» της Κωνσταντινούπολης και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβανόταν και ο Πέλκας. «Όπως γνωρίζουμε, η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται σοβαρά για την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα. Όσον αφορά τους Τέεμου Πούκι και Μάριο Μάντζουκιτς, υπογραμμίζουν ότι οι ετήσιες απολαβές τους είναι υψηλές και δύσκολα θα προχωρήσει κάποια εκ των δύο περιπτώσεων» έγραφε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος άσος του ΠΑΟΚ σε 27 συμμετοχές φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 7 γκολ και 3 ασίστ. Σύμφωνα με το έγκυρο Transfermarkt, κοστίζει αυτή τη στιγμή 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο» ισχύει μέχρι το 2021.

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν ομάδα για τον Δημήτρη Πασχαλάκη:

Ο Αμπέρ Φερέιρα δεν φαίνεται να υπολογίζει στις υπηρεσίες του και έτσι όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος γκολκίπερ θα αποχαιρετήσει την Τούμπα. Στον σύλλογο ωστόσο επικρατεί δυσαρέσκεια από την αδράνεια που δείχνουν οι εκπρόσωποι του παίκτη, με τους «ασπρόμαυρους» να υποστηρίζουν πως αυτό γίνεται επί τούτου προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποχώρηση του Αλέξανδρου με το μικρότερο δυνατό κόστος. Μάλιστα όπως υποστηρίζει η Sportday, το ζήτημα αυτό απασχολεί και τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος κάνει κινήσεις για να βρει ομάδα στον 31χρονο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments