Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα Κάιπερς: Το παλεύουν για τον επιθετικό οι Ηπειρώτες

ΠΑΣ Γιάννινα Κάιπερς: Το παλεύουν για τον επιθετικό οι Ηπειρώτες
ΠΑΣ Γιάννινα Κάιπερς: Προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας με τον επιθετικό του Ολυμπιακού που δέχεται κι άλλες προτάσεις.

Ενόψει της ανόδου στην Superleague η ομάδα των Ιωαννίνων αναζητά παίκτες για να βελτιώσει το ρόστερ της. Μέσα στα σχέδια του ΠΑΣ είναι ο Ούγκο Κάιπερς, επιθετικός του Ολυμπιακού που δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι. Το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει κάποιες επαφές με τους «ερυθρόλευκους» για τον Φιορίν Ντουρμισάι, όμως ο διεθνής επιθετικός αποφασίστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ.

Σημερινό ρεπορτάζ του Sportime υποστηρίζει ότι οι Ηπειρώτες παλεύουν την περίπτωση του Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος ανήκει επίσης στον Ολυμπιακό και μπορεί να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός τη νέα σεζόν.

Ωστόσο για τον Βέλγο επιθετικό ακούγεται ότι ενδιαφέρεται ομάδα από την Πολωνία, και συγκεκριμένα η Λεχ Πόζναν, η οποία σύμφωνα με το gazzetta.gr έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ούγκο Κάιπερς. Εξάλλου ο Ούγκο Κάιπερς δύσκολα θα συνεχίσει στο Λιμάνι, με την ομάδα να έχει Ελ Αραμπί, Χασάν, Σουντανί για την θέση του. Η προσφορά από τους Πολωνούς ήταν δανεισμός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Ροδρίγο Εραμούσπε, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπελγράνο. Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/9) την απόκτηση του Νοτιοαμερικανού.

H ανακοίνωση της ομάδας:

“H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντίνο αμυντικό Rodrigo Nahuel Erramuspe.

Γεννημένος στις 3 Μαΐου του 1990 ξεκίνησε την καριέρα του από τη Lanus, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Huracan, Tigre, Union και στην Quito του Εκουαδόρ, την Medellin της Κολομβίας και την Blooming της Βολιβίας. Το 2014 κέρδισε το Copa Argentina με την Huracan, ενώ είναι κάτοχος τίτλων με τη Lanus και τη Nacional.

Φθάνοντας στα Γιάννενα και υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο, δήλωσε στο pasgiannina.gr:

“Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια χώρα όπως η Ελλάδα και σε μια ομάδα που έδειξε με κάθε τρόπο πόσο με ήθελε. Υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε μια καλή πορεία φέτος.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments