Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Επιστρέφει για τον Πορτογάλο η Μπενφίκα

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Επιστρέφει για τον Πορτογάλο η Μπενφίκα
Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Η Μπενφίκα πρόκειται να χτυπήσει ξανά την πόρτα της Ελληνικής ομάδας για τον Πορτογάλο στόπερ.

Το τελευταίο διάστημα ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την “ερυθρόλευκη” φανέλα ο Πορτογάλος έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει από την πατρίδα του καθώς Πόρτο και Μπενφίκα έχουν τσεκάρει την περίπτωση του. Μάλιστα, η Μπενφίκα δείχνει πιο ζεστή και ήδη έχει καταθέσει μια πρόταση περίπου έξι εκατομμυρίων ευρώ που δεν έγινε αποδεκτή από τον Ολυμπιακό καθώς ζητάει τουλάχιστον δέκα.

Ωστόσο υπάρχει αίσθηση ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Οι αετοί θέλουν πολύ τον παίκτη καθώς αποτελεί μια προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ζεσούς και Σεμέδο συνυπήρξαν αρμονικά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα τότε ήταν που ο Πορτογάλος έκανε το μπαμ και τελικά πήρε την μεταγραφή για την Βιγιαρεάλ. Από τη στιγμή που ο Σεμέδο έχει επανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο τότε ο πρώην προπονητής του θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Επιστρέφει η Μπενφίκα

Δεδομένο θεωρείται ότι η Μπενφίκα θα επανέλθει για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, οι «αετοί» της Λισαβόνας έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, καθώς τον θέλει πολύ ο Ζόρζε Ζεσούς. Οι Πειραιώτες την προηγούμενη εβδομάδα απάντησαν αρνητικά σε πρόταση 6,5 εκατ. ευρώ των Πορτογάλων, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, δεν παραχωρούν με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ τον Σεμέδο, αλλά δεν αποκλείεται στο τραπέζι των συζητήσεων να μπουν και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα. Το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί ο Ζότα, ενώ από χθες μπήκε στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού ο Αντέλ Τααράμπτ. Ο Μαροκινός φορ δεν υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα, αλλά το γεγονός ότι παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης τον κάνει ξεχωριστό για τον Μαρτίνς που θέλει να δουλεύει με πολυθεσίτες παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα ο Σεμέδο έμεινε εκτός προπονήσεων καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, αλλά πλέον έχει αναρρώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments