Αθλητισμός

Γιαν Εμβιλά Ολυμπιακός: Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο

Γιαν Εμβιλά Ολυμπιακός: Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο
Γιαν Εμβιλά Ολυμπιακός: Ο Γάλλος χαφ περιμένει το σήμα για να μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα.

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η απόκτηση του Γιάν Εμβιλα στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό την περίπτωση του καθώς πιστεύουν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον 30χρονο μέσο για διετές συμβόλαιο (συν έναν ακόμα χρόνο με οψιόν), με τις συνολικές αποδοχές να ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, στη Γαλλία αναφέρουν πως εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και ο παίκτης να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει την υπόθεσή του. Μάλιστα, χθεσινοβραδινά ρεπορτάζ υποστήριζαν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει ένα μικρό ποσό στους «στεφανουά», ώστε να τελειώνει πιο γρήγορα το θέμα και να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα ενόψει των πλέι οφ του Champions League. Θυμίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα η Σεντ Ετιέν δεν έχει αφήσει ελεύθερο τον παίκτη.

Τι ισχύει με Γκάρι, Ρέις

Όσον αφορά το θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Αφρικανός εξτρέμ αποτελεί αυτή τη στιγμή τον Νο1 στόχο της ομάδας. Υπόθεση, βέβαια, τις τελευταίες ημέρες κοντεύει να γίνει «σίριαλ», κάτι που θέλουν να αποφύγουν οι Πειραιώτες και για αυτό θέλουν να ξεκαθαρίσει σύντομα.Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο τηρούν στάση αναμονής, αλλά παράλληλα εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για να προχωρήσουν για άλλον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πλησιάζει το παιχνίδι με Ομόνοια ή Ερυθρός Αστέρας.

Τέλος, δείχνει πως καλύπτεται η διαφορά που υπάρχει με τη Ρίο Άβε όσον αφορά τον Ματέους Ρέις. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία ανέφεραν πως οι επαφές είναι σε πολύ καλό δρόμο, οι Πορτογάλοι δείχνουν διάθεση να βρεθεί η «χρυσή τομή» και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η έλευση του Βραζιλιάνου μπακ. Κατά πάσα πιθανότητα οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν και για σέντερ μπακ σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Σεμέδο για την Μπενφίκα. Σε αυτό το μέτωπο οι Πειραιώτες περιμένουν τη νέα πρόταση των “αετών” και αν είναι ικανοποιητική θα τον παραχωρήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments