Αθλητισμός

Ματέους Ρέις: Παραμένει φαβορί για τον Ολυμπιακό

Ματέους Ρέις: Παραμένει φαβορί για τον Ολυμπιακό
Ματέους Ρέις: Έτοιμος να τα βρει ο Ολυμπιακός με τη Ρίο Άβε για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ. Το ποσό θα κρίνει αν θα πουν ναι οι Ίβηρες.

Τα πορτογαλικά δημοσιεύματα τις προηγούμενες μέρες ήθελαν τον Ματέο Ρέις πολύ κοντά στο να φτιάχνει βαλίτσες για Πειραιά. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ήδη κρούση στην Ρίο Άβε και ετοιμάζανε πρόταση για 2.000.000 ευρώ. Οι Ίβηρες μάλλον θα δυσκολευόταν να πουν όχι σε αυτό το ποσό και ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός Μπακ θα μπορούσε να έρθει στην ομάδα του Μαρτίνς.

Ο Ματέους Ρέις προσωπική επιλογή του Μαρτίνς

Ο Ματέους Ρέις παραμένει το πρώτο φαβορί για την θέση του αριστερού μπακ για την ομάδα του Πειραιά. Ο Βραζιλιάνος της Ρίο Άβε είναι προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά, και ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον πορτογαλικό σύλλογο για την απόκτησή του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, που επικαλείται η Livesport, οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να βρουν τη «χρυσή τομή» για τον Ματέους Ρέις, καθώς η διαφορά που τις χωρίζει είναι μικρή και κυμαίνεται περίπου στα 500.000 ευρώ.

Ο Ρέις (1,83 μ.) είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Σάο Πάουλο. Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Σοροκάμπα, Μπαΐα και Μορεϊρένσε, το καλοκαίρι του 2018 τον απέκτησε η Ρίο Άβε. Ήδη ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το διπλό μεταγραφικό του χτύπημα με τους Γιαν Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση απόκτησης του Πέπε.

Τι γίνεται με τον Σεμέδο

Σε άλλα νέα της ομάδας, οι πληροφορίες για τον Σεμέδο λένε ότι ο Πορτογάλλος δεν «καίγεται» να φύγει από τον Ολυμπιακό. Τα πορτογαλικά ΜΜΕ, βέβαια συνεχίζουν να επιμένουν ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο θα γίνει παίκτης της Μπενφίκα πριν να τελειώσει αυτή η μεταγραφική περίοδος. Φυσικά, όσο ο καιρός περνάει, αυτό θα μπαίνει σε αμφισβήτηση.

Η εφημερίδα Sportday αναφέρεται στο θέμα και επισημαίνει ότι ο Πορτογάλος αμυντικός δεν «καίγεται» να φύγει από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα γράφει: «Μπορεί στην Πορτογαλία να έγραφαν χθες ότι η Μπενφίκα κάνει προσπάθεια ώστε ο Σεμέδο να είναι παίκτης της ως το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης κάθε άλλο παρά… τρελαμένος να φύγει είναι. Αντιθέτως, σε συμπαίκτες του με τους οποίους είναι πιο κοντά, έχει πει πολύ πρόσφατα ότι θα μπορούσε και να υπογράψει νέο μεγαλύτερο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Βεβαίως αυτή φέρεται να είναι μια δική του σκέψη. Εξάλλου, έχει ήδη ένα καλό συμβόλαιο από τους «ερυθρόλευκους» στους οποίους οφείλει ότι βγήκε ξανά στον… αφρό».

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες γράφτηκε ότι η Μπενφίκα έκανε πρόταση 5 εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν «τα διπλά». Η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «Record» έγραφε: «Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ της Μπενφικά, ζητώντας τα διπλά για τον Ρούμπεν Σεμέδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments