Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης κορωνοϊός: Βγήκε το αποτέλεσμα και από το δεύτερο τεστ

Άδωνις Γεωργιάδης κορωνοϊός: Βγήκε το αποτέλεσμα και από το δεύτερο τεστ
Άδωνις Γεωργιάδης κορωνοϊός: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε ότι και το δεύτερο τεστ που έκανε για τον ιό ήταν αρνητικό.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε γνωστό, με ανάρτησή του στα social media, ότι έκανε και δεύτερο τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο όπως και το πρώτο βγήκε αρνητικό. Στην ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε, επίσης, ότι επιστρέφει στα καθήκοντά του από αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

«Και το δεύτερο δείγμα σήμερα για το αν είμαι φορέας του COVID-19 βγήκε αρνητικό. Από αύριο επιστρέφω στα καθήκοντα μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας», έγραψε ο υπουργός. Δείτε την ανάρτησή του στο Twitter:

Ο υπουργός είχε τεθεί σε καραντίνα αφού επενδυτής από το εξωτερικό με τον οποίο είχε συναντηθεί ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Για το θέμα είχε κυκλοφορήσει ανακοίνωση το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνοντας τόσο για τον κ. Γεωργιάδη, όσο και για τον αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Παπαθανάση.

Η ανακοίνωση του υπουργείου

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Αρνητικό το δεύτερο τεστ και για τον Γιάννη Πλακιωτάκη

Σε κατ΄ οίκον απομόνωση είχε τεθεί και ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης. Παράλληλα, από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είχε ανακοινωθεί, όπως και έγινε, απολύμανση σε κτιριακές εγκαταστάσεις του. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι αρνητικό βγήκε και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο υπουργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments