Διεθνή

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Θετικά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Θετικά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του
Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου με διάγνωση κορωνοϊού, και η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι η Covid-19 προκάλεσε την εμφάνιση πνευμονίας.

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού. Ο προσωπικός γιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Λουίτζι Τζανκγρίλο, τόνισε ότι η υγεία του Καβαλιέρε βελτιώνεται και όλες οι παράμετροι των εξετάσεων είναι ενθαρρυντικές.

Ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου με διάγνωση κορωνοϊού, και η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι η Covid-19 προκάλεσε την εμφάνιση πνευμονίας. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στην Ιταλία 1.370 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με δέκα νεκρούς.

Xθες τα κρούσματα ήταν χίλια εκατόν οκτώ, με δώδεκα νεκρούς. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σήμερα πραγματοποιήθηκαν πενήντα δυο χιλιάδες περισσότερα τεστ. Σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, προέκυψαν σήμερα νέα κρούσματα. Οι περιοχές με περισσότερους νέους θετικούς στον ιό, είναι η Λομβαρδία, (διακόσιοι εβδομήντα ένας), η περιφέρεια της Νάπολης (διακόσιοι σαράντα εννέα) και του Μπάρι (εκατόν σαράντα εννέα).

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Μπερλουσκόνι είναι θετικός στον ιό

διαγνώστηκε θετικός στον SARS-COV-2», αναφέρει η ανακοίνωση. Σύμφωνα με τον γιατρό του Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στο Ακόρε. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Μπερλουσκόνι «σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη Forza Italia και τους κεντροδεξιούς υποψηφίους σε περιφερειακές και διοικητικές εκλογές, με καθημερινές συνεντεύξεις σε εφημερίδες, στην τηλεόραση και στα κοινωνικά μέσα».

Θετικοί στον ιό η σύντροφος και δύο από τα παιδιά του Μπερλουσκόνι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γνωστοποίησε χθες Τετάρτη, μέσω ανακοίνωσης του γραφείου του, ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Σήμερα έγινε γνωστό ότι τόσο η Μάρτα Φασίνα, σύντροφός του και βουλευτίνα του κόμματος Forza Italia, όσο και δύο από τα παιδιά του είναι θετικοί στον ιό. Πρόκειται για τον Λουίτζι και την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, 36 και 31 ετών, αντίστοιχα. Ετέθησαν σε αυτοαπομόνωση στη βίλα του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, στη Σαρδηνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments