Lifestyle

Άννα Μαρία big brother: Καβγάς και ίντριγκες και μετά γυμναστική

Άννα Μαρία big brother: Καβγάς και ίντριγκες και μετά γυμναστική
Άννα Μαρία big brother: Ο καβγάς της παίκτριας με τη Σοφία Δανέζη, τα κοσμητικά επίθετα και η γυμναστική για χαλάρωση.

Συνεχίζουν οι εντάσεις στο Big Brother με τους παίκτες να ανταλλάσσουν «φιλοφρονήσεις» και να παρουσιάζουν νευρικά ξεσπάσματα. Η Άννα Μαρία από το Big Brother πρωταγωνίστησε στο χθεσινό επεισόδιο σε ένα τέτοιο ξέσπασμα, που περιείχε φωνές, κοσμητικά επίθετα και χαλάρωση με γυμναστική.

Τι έγινε στο επεισόδιο

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/9) είδαμε έναν έντονο καβγά ανάμεσα στην Άννα Μαρία και στη Σοφία Δανέζη. Η Άννα Μαρία μιλούσε με την καινούργια παίκτρια, Βασιλική Χάνου και έκραζε τη Σοφία Δανέζη. Η τραγουδίστρια μπήκε στο δωμάτιο, την άκουσε, όμως εκείνη συνέχισε. «Όταν τελειώσει από αυτά που λέει μην πιστέψεις τίποτα, γιατί δεν είναι αλήθεια», είπε η Σοφία Δανέζη στη νέα παίκτρια.

«Πιάνεις έναν άνθρωπο που έχει έρθει τώρα καινούργια και του μιλάς για μένα άσχημα», είπε στη συνέχεια μιλώντας στην Άννα Μαρία. «Έλα κοριτσάκι μου πήγαινε μέσα», της απάντησε εκείνη έξαλλη. Η Σοφία Δανέζη χειροκροτούσε ειρωνικά και γελούσε.

Η Άννα Μαρία συνέχισε να την κράζει, την χαρακτήρισε «πλαστική» και ακούσαμε κι άλλους χαρακτηρισμούς και κοσμητικά επίθετα. Λίγο μετά, η δικηγόρος άρχισε να μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι. Τελικά δεν έφυγε και το έριξε στη γυμναστική.

Ποια είναι η Άννα Μαρία του Big Brother

Η 36χρονη Άννα – Μαρία είναι μια Κρητικιά δικηγόρος που δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και ζηλιάρα. Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο και τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.

Οι νέοι παίκτες

Βλαδίμηρος Νόλα

Ο Βλαδίμηρος είναι 22 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και ζει με τη μητέρα του. Είναι personal trainer και παράλληλα σπουδάζει μοντάζ.  Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια δεν στάθηκαν εμπόδιο για να κυνηγήσει τα όνειρά του και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για εκείνον και τη μητέρα του. Στο παρελθόν υπήρξε παχύσαρκος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχει ολοκληρώσει ερωτικά με κοπέλα.  Στο Big Brother μπαίνει για να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε κόσμο που βιώνει δύσκολες καταστάσεις.

Βασιλική Χάνου

Η 53χρονη Βασιλική Χάνου έχει δυο ενήλικα παιδιά… κοντά στην ηλικία κάποιων συγκατοίκων της. Δικαιωματικά λοιπόν πιστεύει πως της ανήκει ο τίτλος «Μαμά του Big Brother!» Η διαφορά ηλικίας δεν τη φοβίζει καθόλου αφού γνωρίζει πως να χειριστεί τέτοιες ηλικίες και θα γίνει πολύ γρήγορα μέρος της παρέας!Η Βασιλική ήταν πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά τώρα, χωρισμένη και ελεύθερη… δηλώνει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα ζωή!  Καλόψυχη και… διορατική, αυστηρή αλλά δίκαιη… θέλει μέσω της εμπειρίας στο σπίτι του Big Brother να κερδίσει αυτοπεποίθηση!  Το motto της; «V for Vasiliki!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments