Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [09/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [09/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [09/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα  για την Τετάρτη [09/09/20].

Κριός

Θα νιώθεις αρκετά φιλόδοξη σε αρκετούς τομείς της ζωής σου σήμερα. Όμως θα εστιάσεις περισσότερο στον προγραμματισμό, παρά στη δράση. Μην πιστέψεις πως θα είσαι μόνη σε ό,τι θέλεις να δημιουργήσεις ή να εφαρμόσεις. Ο σύντροφός σου, θέλει να σε δει να πετυχαίνεις. Η κατανόησή του για όσα θέλεις να πετύχεις, είναι μεγάλη. Το γεγονός πως έχεις την υποστήριξή του, διπλασιάζει τις πιθανότητες επιτυχίας σου.

Ταύρος 

Χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις οποιεσδήποτε βελτιώσεις στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση τότε μια χρήσιμη συζήτηση με το ταίρι σου, θα επιβεβαιώσει αν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, σχετικά με την κατεύθυνση της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερη, θα αντιληφθείς πως μια μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά σου, θα έχει υπέροχα ερωτικά οφέλη!

Δίδυμοι

Θα βρεις πολλές δικαιολογίες εξαιτίας άλλων περισπασμών, για να βάλεις τα ερωτικά σου σε δεύτερη θέση στη λίστα με τις προτεραιότητές σου τώρα. Αν φοβάσαι πως μια ερωτική σχέση, δεν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου τότε φέρνεις τον εαυτό σου σε μειονεκτική θέση. Οι ερωτικές ευκαιρίες σου χτυπούν την πόρτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αναιρέσεις τους αβάσιμους φόβους σου και να την ανοίξεις!

Καρκίνος

Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να απολαύσεις πολλές συγκινητικές στιγμές, στα ερωτικά σου. Ακόμα κι αν έχεις συνηθίσει να βλέπεις σκοτάδι σε ό,τι αφορά το συναισθηματικό σου κόσμο, το φως που διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή, θα είναι πολύ δυνατό, για να το αγνοήσεις. Όποια και αν είναι τα ρομαντικά σου σχέδια, ένα άφθονο κύμα εμπιστοσύνης μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις σχεδόν όλα τα παθιασμένα σου όνειρα.

Λέων 

Αν θέλεις να κάνεις μια προσεκτική συζήτηση με τον αγαπημένο σου τώρα, τότε αυτό θα είναι σοφό και χρήσιμο. Μπορεί να πιστεύεις πως η μετάβαση σε μια ευαίσθητη περιοχή της συζήτησής σας, δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Μόλις όμως ξεκινήσει, θα θελήσεις αμέσως να αλλάξεις θέμα. Αν μπορείς, άφησε κάτι που θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσά σας, για άλλη μια μέρα…ή διασκέδασε, κι εκφράσου….χωρίς να μιλήσεις καθόλου.

Παρθένος

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως κάποιοι τομείς της ζωής σου είναι προβλέψιμοι και διαχειρίσιμοι, η αστάθεια στα ερωτικά σου θα σε απογοητεύσει. Όμως τα πρόσφατα γεγονότα, σου έχουν προσφέρει ουσιαστικές ερωτικές εμπειρίες. Χειρίσου την καρδιά σου με προσοχή…. γιατί οι ευθύνες, θα μειώσουν την ενέργειά σου και θα «ξεφουσκώσουν» την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός 

Η αδρεναλίνη σου θα είναι στα ύψη αυτή τη στιγμή. Αυτή η βελτιωμένη ενέργεια μπορεί να εφαρμοστεί ευχάριστα ή έντονα και απερίσκεπτα. Αν ο αγαπημένος σου δεν συνδέεται με ένα όραμα ή δεν βλέπει κάτι σύμφωνα με τη δική σου άποψη, τότε μην πιέζεις το θέμα. Μπορεί να πιστεύεις πως βρήκες την τέλεια δικαιολογία για καυγά και εκεί θα διοχετεύσεις την αγωνία σου. Προσπάθησε όμως να ηρεμήσεις, για να μη χειροτερέψεις την κατάσταση.

Σκορπιός

Αν είσαι σε σχέση, τότε δες τι μπορείς να κάνεις με τη ανταγωνιστική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σου. Ο ανταγωνισμός είναι καλός αν είναι διασκεδαστικός και ευχάριστος. Όχι όμως αυτό το είδος ανταγωνισμού. Αυτό μπορεί να γίνει μια μόνιμη κατάσταση… και δεν θα αποτελέσει καλό οιωνό για το δεσμό σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η διαίσθησή σου θα είναι σωστή, αν ανιχνεύσει κάποιον υπαινιγμό σε μια συζήτηση. Απομακρύνσου για λίγο και κάνε ό, τι σε κρατά ήρεμη και χαρούμενη.

Τοξότης 

Το ρίσκο, φέρνει νέες και δελεαστικές δυνατότητες στην ερωτική σου ζωή τώρα. Πιθανότατα δεν είσαι από τα άτομα που παίζεις εκ του ασφαλούς… ωστόσο, είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αφήσεις την καρδιά σου να σε καθοδηγήσει, για ν’ αγκαλιάσεις νέες παθιασμένες περιπέτειες. Έχεις αρκετές επιλογές στη διάθεσή σου….και μόλις τις εντοπίσεις, θα παρακινηθείς να αναλάβεις ένα ερωτικό ρίσκο.

Αιγόκερως

Ο αγαπημένος σου, θα νιώσει πιο αισιόδοξος ή παθιασμένος με κάτι που σε ιντριγκάρει, αλλά είσαι πρόθυμη να το εξερευνήσεις σταδιακά ή σε μια στιγμή που σου ταιριάζει καλύτερα. Δεν θα του άρεσε τίποτε περισσότερο, από το να δραστηριοποιηθείς και να τον ακολουθήσεις….σε ό,τι κι αν κάνει. Αν όμως νιώθεις πως θα το απολαύσεις περισσότερο σαν παρατηρητής…τότε αυτή είναι επιλογή σου. Σίγουρα υποστηρίζεις ό, τι τον ενθουσιάζει, αλλά πιθανότατα θα το αγκαλιάσεις όταν νιώσεις πιο άνετα.

Υδροχόος

Υπάρχουν τόσες βάσεις που πρέπει να καλύψεις σ’ ένα σχέδιο που αφορά τη σχέση σου. Θα το δεις από κάθε δυνατή πλευρά και θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν περισσότερα εμπόδια από ό,τι ευχάριστοι λόγοι για να νιώσεις αισιοδοξία. Αν το ένστικτό σου λέει πως δεν είναι συνετό ν’ ακολουθήσεις αυτό το σχέδιο ή να ρισκάρεις…τότε εμπιστέψου το! Όμως μην πιστεύεις πως κάθε εμπόδιο θα προβληματικό ή θα σε αποστραγγίσει. Μερικά, μπορείς να τα παρακάμψεις πολύ εύκολα.

Ιχθύες

Η δύναμή σου για να προσελκύσεις αυτό που χρειάζεσαι στην ερωτική σου ζωή, ενισχύεται υπέροχα τώρα. Θα σου παρέχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να γίνει πιο διασκεδαστική η σχέση σου και να κάνεις μεγάλα όνειρα γι’ αυτή. Έχεις μια φανταστική ορμή που δουλεύει εκ μέρους σου….και η εξαιρετικά συντονισμένη διαίσθηση και φαντασία σου, λειτουργούν παράλληλα για να σε βοηθήσουν να κάνεις τα ερωτικά βήματα. Πίστεψέ το….και θα πετύχεις!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments