Αθλητισμός

AEK αποστολή: Οι επιλογές του Καρέρα για τον τελικό Κυπέλλου – Υπέγραψε ο Ραντόνια

AEK αποστολή: Οι επιλογές του Καρέρα για τον τελικό Κυπέλλου – Υπέγραψε ο Ραντόνια
AEK αποστολή: 22 ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα ταξιδέψουν στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς εκπλήξεις είναι η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στον Βόλο (Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο). Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τους 22 παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Βόλο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ την Πέμπτη στα Σπάτα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε ο αγιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε η ΑΕΚ στο Twitter

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζίγκα Λάτσι συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ οι Κώστας Γαλανόπουλος, Μπράιτ Ενομπακάρε και Γιάννης Ιατρούδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, στην οποία συμμετέχουν 22 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.

Η αποστολή της ομάδας αποσύρθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο. Την Παρασκευή το πρωί τα μέλη της θα υποβληθούν σε νέο τεστ για την ανίχνευση της νόσου Covid-19 και μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων θα αναχωρήσει για τον Βόλο. Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από τον τελικό θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 η ώρα της Παρασκευής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Υπέγραψε ο Ραντόνια

Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Βεντάντ Ραντόνια. Ο 19χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ βρέθηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο Βόσνιος άσος είναι διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της Εθνικής της χώρας του μέχρι την Εθνική Νέων, προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ίλια Ίβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments