Αθλητισμός

Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Δεν κάνει πίσω η Ένωση

Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Δεν κάνει πίσω η Ένωση
Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Η Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω στην υπόθεση του νεαρού εξτρέμ.

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να γεμίσει τα βασικά κενά που υπήρχαν στο ρόστερ. Ήδη στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί ο Εμάνουελ Ινσούα για το αριστερό άκρο, ο Χνιντ για το κέντρο της άμυνας και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σέρχιο Αραούχο. Μετά την αποχώρηση του Μάριου Οικονόμου στην ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για άλλο ένα στόπερ. Μια άλλη θέση που θα μπορούσε να ενισχυθεί η Ένωση είναι αυτή του εξτρέμ. Στα άκρα υπάρχουν αυτοί τη στιγμή οι Αλμπάνης και Βέρντε, αλλά και ο Λιβάγια που έκανε εξαιρετική σεζόν σαν αριστερός ακραίος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνει η επιθυμία για την απόκτηση ενός καθαρού εξτρέμ. Ο Ίλια Ίβιτς έχει ψάξει αρκετά την αγορά και έχει καταλήξει στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία. Ο νεαρός εξτρέμ που αγωνίζεται στο Ισραήλ είναι μια καλή περίπτωση καθώς προέρχεται από γεμάτες χρονιές και έχει παραστάσεις από το Ολλανδικό πρωτάθλημα που αγωνιζόταν στο παρελθόν.

Δεν κάνει πίσω η ΑΕΚ παρά τη σφήνα

Πριν λίγο καιρό η ΑΕΚ χτύπησε την πόρτα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην οποία ανήκει ο παίκτης. Ωστόσο οι Ισραηλινοί αξίωναν ένα ποσό που κρίθηκε παράλογο από τους “κιτρινόμαυρους”. Το επόμενο διάστημα το όνομα του Γκαρσία άρχισε να παίζει και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού σαν μια λύση που εξετάζεται για τα άκρα της επίθεσης. Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης έκανε δηλώσεις σε Ελληνικά ΜΜΕ τονίζοντας ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να έρθει στη χώρα μας για κάποια κορυφαία ομάδα.

Σύμφωνα με την “Ώρα των σπορ”, οι “κιτρινόμαυροι” είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την αγορά του 60 ή 70% των δικαιωμάτων του Γκαρσία, με ένα ποσό που θα πλησιάζει στα “θέλω” των Ισραηλινών. Στην ΑΕΚ άλλωστε υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον διεθνή εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο και κρίνουν πως αποτελεί μία περίπτωση που αξίζει να κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους. Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Βέρντε κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments