Video

Dune 2020: Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα ξεκίνησε

Dune 2020: Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα ξεκίνησε
Dune 2020: Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Το τρέιλερ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, με τον Τίμοθι Σαλαμέ, κυκλοφόρησε και δείχνει πολλά υποσχόμενο.

Πρωταγωνιστής της ταινίας, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2020, είναι ο ανερχόμενος ηθοποιός Τίμοθι Σάλαμε μαζί με τη Ζεντάγια, ενώ το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους Όσκαρ Άιζακ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Ντέιβ Μπαουτίστα και Τζέισον Μομόα.

Η πλοκή της ταινίας

Πρόκειται για μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη στο μυθιστόρημα του 1965 του Φρανκ Χέρμπερτ. Ο Πολ Ατρίδης (Τίμοθι Σαλαμέ), γιος ευγενούς βασιλικής οικογένειας, προσπαθεί να προστατεύσει τον πλανήτη Dune. Τοποθετείται στο μακρινό μέλλον και ο πρωταγωνιστής πρέπει να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος με σκοπό να σώσει την ανθρωπότητα, καθώς εκεί υπάρχει η πιο πολύτιμη πηγή για τη ζωή.

«Ασχέτως του τι πιστεύει κανείς, η Γη αλλάζει και θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή την αλλαγή. Γι αυτό νιώθω ότι το «Dune» – αυτό το βιβλίο – γράφτηκε τον 20ο αιώνα. Ηταν ένα πορτρέτο της πραγματικότητας του πετρελαίου, του καπιταλισμού και της υπερβολικής εκμετάλλευσης του πλανήτη μας. Σήμερα τα πράγματα είναι χειρότερα. Είναι μια ταινία ενηλικίωσης και μαζί ένα κάλεσμα σε δράση για τους νέους του σήμερα», έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ.

Ο σκηνοθέτης των «Blade Runner 2049» και «Arrival» λοιπόν, βρίσκεται πίσω από τα φαντασμαγορικά πλάνα του πρώτου τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο «Dune», του έπους του Φρανκ Χέρμπερτ που τώρα αποκτά μια διασκευή για τον κινηματογράφο η οποία δείχνει- τουλάχιστον- κορυφαίου αισθητικού επιπέδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments