Αθλητισμός

Ευρωπαϊκές λίστες UEFA: Αυτούς δήλωσαν ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Άρης

Ευρωπαϊκές λίστες UEFA: Αυτούς δήλωσαν ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Άρης
Ευρωπαϊκές λίστες UEFA: Τρεις από τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στις φετινές διοργανώσεις, γνωστοποίησαν ποιοι παίκτες δηλώθηκαν για τα ευρωπαϊκά ματς.

ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Άρης γνωστοποίησαν ποιοι παίκτες έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά ματς των ομάδων που έρχονται με Μπενφίκα, Απόλλωνα Λεμεσού και Κόλος Κοβαλίκβα, αντίστοιχα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τους «Αετούς της Λισαβόνας» για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League την Τρίτη (15/9) και ο Αμπέλ Φερέιρα συμπεριέλαβε στους παίκτες που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν τον νεοαποκτηθέντα Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ εκτός έμεινε ο Δημήτρης Λημνιός που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κολωνία στη Γερμανία.

Δείτε τη λίστα του ΠΑΟΚ

Οι 25 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Άκπομ, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Νινούα, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ρέι, Ζαμπά, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Τζόλης, Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Βρακάς.

O ΟΦΗ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον β’ προκριματικό του Europa League. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την κρητική ομάδα, στη λίστα δηλώθηκαν οι: Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Νοικοκυράκης, Ουές, Σακόρ, Σαρδινέρο, Σελίμοβιτς Σηφάκης, Σολίς, Σωτηρίου, Σουρνάκης, Στάικος, Βούρος, Βάτερμαν.

Όπως βλέπετε, στους παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Σίμος συμπεριλαμβάνονται οι νεαποκτηθέντες Ναζαρίνο Σολίς και Μιγέλ Μεγιάδο (που βέβαια αγωνίζεται για δύο σεζόν στον ΟΦΗ).

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ίδια μέρα με τους Κρητικούς την Κόλος Κοβαλίκβα, επίσης για τον τον β’ προκριματικό του Europa League. Η λίστα του Άρη με τους παίκτες που επέλεξε ο Μίκαελ Ένιγκ: Cuesta, Boucher, Ehmann, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Sakic, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Ali Adem, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments