Ελλάδα

Αστυνομικός όπλο: Σε κάμερα οι κινήσεις του Αλγερινού που συνελήφθη για την κλοπή

Αστυνομικός όπλο: Σε κάμερα οι κινήσεις του Αλγερινού που συνελήφθη για την κλοπή
Αστυνομικός όπλο: Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικός είχε σταθμεύσει το όχημα της στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, αφήνοντας μέσα το τσαντάκι με το υπηρεσιακό της όπλο.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση αρπαγής του υπηρεσιακού όπλου της υπαστυνόμου, που υπηρετεί στην ασφάλεια Επισήμων, το μεσημέρι της Δευτέρας, από τα Εξάρχεια.

Ένας άντρας με διαβατήριο Συρίας και καταγωγή από την Αλγερία, έπεσε χθές στα χέρια της Ασφάλειας, καθώς βίντεο από κάμερα της περιοχής, όπως φαίνεται και από το υλικό που δημοσίευσε το protothema.gr κατέγραψε τις κινήσεις του. Ο αλλοδαπός συνελήφθη στην οδό Μάρνης 34, λίγο μετά τις 16:00 και οδηγήθηκε στα κεντρικά της Ασφάλειας.

Εκεί, όταν οι αξιωματικοί του ΥΔΕΖΙ τού ζήτησαν να τους πει που βρίσκεται το όπλο που άρπαξε από το υπηρεσιακό όχημα στην οδό Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, τους είπε ότι δεν το έχει πιά καθώς το «έσπρωξε» στη μαύρη αγορά της Ομόνοιας. Κάτι βέβαια που ερευνάται από την Αστυνομία έτσι ώστε να διαπιστωθεί πού τελικά κατέληξε το κλεμμένο υπηρεσιακό όπλο της υπαστυνόμου από τα επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικός είχε σταθμεύσει το όχημα της στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, αφήνοντας μέσα το τσαντάκι με το υπηρεσιακό της όπλο. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε και διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το ΙΧ και είχαν αρπάξει το τσαντάκι με το πιστόλι της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάρρηξη του οχήματος δεν φαίνεται να είναι στοχευμένη και το περιστατικό φαίνεται πως ήταν τυχαίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments