Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/09/20].

Κριός

Ο εντοπισμός τρόπων για να αισθάνεσαι πιο σίγουρη, ασφαλής ή προσεκτική στη ερωτική σου ζωή θα είναι ευκολότερος τώρα, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια. Θα επικεντρωθείς σε ρυθμίσεις διαβίωσης, σχέδια για το μέλλον ή θέματα που αφορούν την οικογένεια. Είτε έχεις ήδη δημιουργήσει είτε θέλεις να δημιουργήσεις δυνατές βάσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, θα έχεις τη δυνατότητα να διασφαλίσεις, ότι αυτές, θα αντέξουν πραγματικά στη δοκιμασία του χρόνου.

Ταύρος 

Μπορεί να είσαι γεννημένη ρομαντική, που πιστεύει στην αληθινή αγάπη και σ’όλες τις συναρπαστικές παγίδες του ρομαντισμού. Μπορεί όμως να υπάρχει μια γραμμή που πρέπει να διασχίσεις για να δημιουργήσεις περισσότερη γλύκα στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Δείξε σε αυτόν που αγαπάς πως θέλεις να έρθετε πιο κοντά για να του αποδείξεις πόσο ευγνώμον είσαι που τον γνώρισες και τον έχεις στη ζωή σου. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα ερωτικό άλμα πίστης, που υπόσχεται περισσότερη μαγεία.

Δίδυμοι

Η αγάπη, το ειδύλλιο και η οικειότητα… ανταποκρίνονται σ’ αυτό που λαμβάνουν! Θα διαπιστώσεις ότι η προοπτική που έχεις για την ερωτική σου ζωή αλλάζει και σε διαβεβαιώνει ότι αυτό που φαινόταν αδρανές ή νεκρό….δεν είναι. Επικεντρώσου στις προσωπικές περιπέτειες που προσφέρονται για το μέλλον. Η αισιόδοξη ενέργεια ρέει μέσα σου τώρα, για να σε ωθήσει υπέροχα προς το παθιασμένο δυναμικό σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δίνεις ό,τι θέλεις να παίρνεις.

Καρκίνος

Το πάθος και η ευαισθησία υποστηρίζουν τώρα τα λόγια και τις πράξεις σου και μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αυτό θα γίνει ξεκάθαρο στους άλλους. Η Σελήνη γλιστρά μέσα από το πρόγραμμά σου, προσφέροντάς σου μια πιο βαθιά κι ευαίσθητη διάθεση. Χρησιμοποίησε λοιπόν αυτόν τον ρομαντικό μαγνητισμό, προς όφελός σου τώρα. Οποιαδήποτε ειλικρινή προσπάθεια, σου εξασφαλίζει ένα θετικό βήμα προς το παθιασμένο σου όνειρο. svg%3E

Λέων 

Το να ονειρεύεσαι κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να είναι διασκεδαστικό, γιατί ξεχνιέσαι. Αλλά η ρεαλιστική πρόοδος ή οι αλλαγές, χρειάζονται τώρα την απόλυτη προσοχή σου. Το να οραματίζεσαι λιγότερο ιδεαλιστικές στρατηγικές, λειτουργεί προς όφελος της ερωτικής σου ζωής. Φυσικά, θα πρέπει να στηρίξεις οποιοδήποτε παθιασμένο σχέδιο, με επίμονη προσπάθεια. Άφησε να αναδυθούν οι ερωτικές φαντασιώσεις σου αλλά πρέπει να γνωρίζεις ποιες θα σου ζητήσουν να «πατήσεις τέρμα τα γκάζια» και ποιες θα παραμείνουν στον κόσμο των ονείρων.

Παρθένος

Αν πρόσφατα βίωσες ερωτικά καβγαδάκια ή ατυχίες, τότε εστίασε στα ερωτικά μαθήματα που προσφέρουν ευκαιρίες. Θα είσαι πιο δυνατή και σε ακόμη καλύτερη θέση να αναλάβεις ένα ερωτικό ρίσκο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να εγκαταλείψεις τη ζώνη άνεσης και να επιλέξεις την ερωτική περιπέτεια, που σε εμπνέει περισσότερο.

Ζυγός 

Η Σελήνη επηρεάζει τις φιλοδοξίες σου, ενισχύοντας το θάρρος για να δημιουργήσεις ένα λογικό και παθιασμένο σχέδιο δράσης. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι θα παραμείνουν προτεραιότητα, αλλά η ίδια επιμέλεια που εφαρμόζεις σ’ αυτούς, θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικά βήματα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου οράματα . Το να ανεβάζεις ταχύτητα, με την πίστη πως ξέρεις ό,τι θέλει και αξίζει η καρδιά σου είναι το εισιτήριό σου για παθιασμένη επιτυχία.

Σκορπιός

Η θετική σου ενέργεια παραμένει θαυμάσια ενισχυμένη και το πάθος σου για τη ζωή, θα είναι ισχυρότερο από ποτέ. Να είσαι τολμηρή όταν μετατρέπεις τα παθιασμένα οράματα σε κάτι πραγματικό, επειδή έχεις φανταστική κοσμική υποστήριξη για οποιοδήποτε εμπνευσμένο, παθιασμένο σχέδιο αυτή τη στιγμή. Είσαι ο καπετάνιος του πεπρωμένου της ερωτικής σου ζωής, οδηγώντας ένα ζεστό κύμα αγάπης σε έναν επιλεγμένο προορισμό. svg%3E

Τοξότης 

Η διάθεσή σου ενδεχομένως θα ωφεληθεί, από μια ένεση ζωής. Το κλειδί για την παροχή της, απαιτεί να απομακρύνεις την πίεση και το άγχος από την ερωτική σου ζωή, για να μην επηρεάζει τα ερωτικά σου. Υπάρχει μια νέα ρομαντική περιοχή που σε καλεί, αν μπορέσεις να κάνεις μια προσπάθεια – ή να βρεις τον χρόνο – να την κοιτάξεις. Όμως αντί να επικεντρωθείς σε ό, τι λείπει ή είναι αβέβαιο, εκμεταλλεύσου το παθιασμένο δυναμικό που προσφέρεται. Είναι ειδικά σχεδιασμένο, για εσένα.

Αιγόκερως

Έχεις μια δυναμικά ερωτική κι αισθησιακή εκτίμηση για τα καλύτερα πράγματα της ζωής. Αλλά προσπάθησε τώρα να ανακαλέσεις, την πολυτελή και πολυδάπανη επίδειξη στοργής! Η ικανότητά σου να εκφράζεις τις βαθιές σκέψεις και τα συναισθήματά σου, μπορεί να είναι αποτελεσματική και ξεκάθαρη, αν χρησιμοποιήσεις ειλικρινείς λέξεις και πράξεις. Μπορείς να κακομάθεις το ταίρι σου, μια άλλη φορά. Τώρα χαλαρώστε και οι δύο, με πιο οικείους τρόπους.

Υδροχόος

Θα μπορούσες να κάνεις σημαντικά, καθησυχαστικά βήματα σε περιοχές, εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Όμως το να πετύχεις παρόμοια πρόοδο στα ερωτικά σου, θ’ αποδειχθεί δύσκολο τώρα. Έχεις δίκιο που πιστεύεις ότι θα πρέπει να δείξεις περισσότερα, να νιώσεις περισσότερα ή να πεις περισσότερα για τις προσπάθειές σου. Αλλά μην αφήσεις να βυθιστούν η ενεργητικότητα και η αυτοπεποίθησή σου. Και τα δύο εργάζονται για σένα κάπου αλλού και θα αποπληρώσουν σύντομα τα παθιασμένα κέρδη.

Ιχθύες

Γνώρισε τώρα, την παθιασμένη επιρροή σου! Είτε είσαι ελεύθερη και θέλεις να κάνεις κάτι νέο και συναρπαστικό, είτε είσαι σε σχέση και θέλεις να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κύμα αυθόρμητης διασκέδασης στο δεσμό σου, είσαι γεμάτη πάθος. Εφάρμοσε αυτή την παθιασμένη αυτοπεποίθηση, για να απομακρύνεις τα εμπόδια στη σχέση σου. Εμπιστέψου όποιο όραμα γνωρίζεις, πως μπορείς να πετύχεις. Στη συνέχεια, σπρώξε το στα όριά του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments