Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Β: Σε συζητήσεις με ομάδα της Football League

Παναθηναϊκός Β: Σε συζητήσεις με ομάδα της Football League
Παναθηναϊκός Β: Οι «πράσινοι» θέλουν να λειτουργήσουν με βάση τα ισπανικά ποδοσφαιρικά πρότυπα και να προχωρήσουν στη δημιουργία μιας δεύτερης ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι σε συζητήσεις με ομάδα της Football League, προκειμένου να δημιουργήσει τον Παναθηναϊκό… Β!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το sportstonoto, το «τριφύλλι» σκέφτεται να πάρει τον Ασπρόπυργο, να τον ονομάζει σε Παναθηναϊκό Β’ και να αγωνίζεται κανονικά σε Football League ή σε Β’ Εθνική κατηγορία, εφόσον βέβαια οι αρμόδιοι δεχθούν να κάνουν την περιβόητη πια αναδιάρθρωση.

Η κίνηση αυτή της «πράσινης» ΠΑΕ θα γίνει, αν υλοποιηθεί τελικά, στα Ισπανικά και Γερμανικά πρότυπα, με στόχο βέβαια να αγωνίζονται εκεί τα νέα παιδιά της ομάδας, που προέρχονται από τις ακαδημίες του μεγάλου αυτού συλλόγου της Αθήνας και ο γειτονικός και με πολλά θέματα και οικονομικά προβλήματα αυτή τη στιγμή Ασπρόπυργος, φαντάζει ως η πιο ιδανική λύση και περίπτωση.

Πρόκειται για μια σκέψη που έχουν εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας και από τη στιγμή που παρουσιάστηκε η ευκαιρία, εξετάζουν πλέον με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας θυγατρικής ομάδας του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες το trifilara, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών γίνονται σε καλό κλίμα και με θετική διάθεση, ενώ με το θέμα έχει ασχοληθεί προσωπικά και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει το πρότζεκτ.

Είναι φανερό πως η ομάδα της Football League αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και είναι διατεθειμένη να αλλάξει το καταστατικό της, το σήμα και το όνομα της, ενώ στην περίπτωση που υπάρξουν νομικά… κολλήματα, έχει προταθεί και το σενάριο να λειτουργήσει ως συνεργαζόμενη ομάδα με τον Παναθηναϊκό, εντάσσοντας στο δυναμικό της αρκετούς παίκτες από την Ακαδημία του Τριφυλλιού.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» θέλουν να λειτουργήσουν με βάση τα ισπανικά ποδοσφαιρικά πρότυπα και να προχωρήσουν στη δημιουργία μιας δεύτερης ομάδας, η οποία θα συμμετέχει στα εθνικά πρωταθλήματα ή στη χειρότερη περίπτωση να συνεργαστούν με κάποιο σύλλογο, προκειμένου να αξιοποιήσουν τα ταλέντα των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments