Lifestyle

Βουτιές στη Μύκονο για τις αδερφές Μπόμπα

Βουτιές στη Μύκονο για τις αδερφές Μπόμπα
Είναι μακρύ το καλοκαίρι για τις αδερφές Μπόμπα.

“Κι όμως είναι ακόμη εδώ. Και αυτό το καλοκαίρι. λιωμένο παγωτό κολλάει στο χέρι”, οι στίχοι από το τραγούδι “λιωμένο παγωτό” των Ξύλινων Σπαθιών, ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση της Χριστίνας και Ελίνας Μπόμπα. Οι δυο εκρηκτικές αδερφές συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα του φετινού καλοκαιριού με το φωτογραφικό φακό να μην χορταίνει να τις απαθανατίζει. Για ακόμη μια φορά προτίμησαν τη Μύκονο, τώρα που το νησί των ανέμων αρχίζει να αδειάζει σιγά σιγά. Μαζί και με άλλες φίλες τους βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο νησί διασκεδάζοντας.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες η Χριστίνα έχοντας στα χέρια μια φουσκωτή θαλάσσια κουλούρα, ξεκίνησε τα παιχνίδια με την αδερφή της Ελίνα.

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Πέρσι, την είδαμε στο ρόλο παρουσιάστριας του The Voice, στο πλευρό του Γιώργου Λιανού. Εκτός όμως από παρουσιάστρια, είναι μοντέλο και influencer, αλλά πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμά της.

Το μυστήριο του τι δουλειά κάνει, το έλυσε η ίδια, όταν βρέθηκε πριν από καιρό καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς νιώθει που έγινε γνωστή μέσα από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη, εκείνη απάντησε: «Είμαι η γυναίκα του Σάκη, από εκεί με έμαθε ο κόσμος, αλλά είμαι και άλλα πράγματα. Δεν με ενοχλεί αυτό. Κάνω πολλά πράγματα».

Όσο για το πώς προσδιορίζει η ίδια το επάγγελμά της; «Αυτήν τη στιγμή η κεντρική μου ταυτότητα είναι online, όσα κάνω στα social media. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα influencer, αλλά θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου. Είτε συνεργάζομαι με εταιρείες και βγάζω φωτογραφίες, όπως ήταν κάποτε τα μοντέλα, αλλά σε μια άλλη μορφή τώρα, είτε δημιουργώ ένα περιεχόμενο, που έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο είτε ταξιδιωτικό, είτε υγείας, είτε διατροφής και σε όποιον του αρέσει το παρακολουθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments