Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/09/20].

Κριός

Θα νιώσεις πως πρέπει να δώσεις περισσότερες εξηγήσεις σε κάποιους, για τις ερωτικές σου επιλογές. Ωστόσο, γνωρίζεις ακριβώς τι θέλεις! Και η καθοδήγηση που έχεις από την καρδιά σου, σου διασφαλίζει ότι ακολουθείς το σωστό δρόμο. Συνέχισε να είσαι πιστή στον εαυτό σου – και στον ρομαντικό κόσμο σου. Οι απόψεις των άλλων, δεν σε αφορούν.

Ταύρος 

Οι ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, είναι δύσκολες σε κάθε επίπεδο αλλά δεν πρέπει να νιώθεις ενοχές που εστιάζεις περισσότερο στην ερωτική σου ζωή. Μπορείς να επιλέξεις ή να ακολουθήσεις την καρδιά σου ή να χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει. Δώσε την απαραίτητη εστίαση στην καριέρα σου ή σε οποιονδήποτε τομέα δεν μπορείς να παραγκωνίσεις. Μη σταματάς όμως, να έχεις συνεχώς στη σκέψη σου, την ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι

Για άλλη μια φορά, θα επικρατήσει μια ατμόσφαιρα ανταγωνισμού ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτό είναι καλό όταν γίνεται στο πνεύμα της διασκέδασης…αλλά μπορεί να μην είσαι έτοιμη να ανταποκριθείς όταν η πρόκληση είναι σοβαρή. Αν το ταίρι σου σε υποχρεώνει να ακολουθήσεις το πρόγραμμά του, τότε εξήγησέ του, γιατί πρέπει να πάψει να είναι επίμονος. Αν πρέπει ν’ αποδείξεις τον εαυτό σου, υπάρχουν πιο ενδιαφέροντες τρόποι για να το κάνεις.

Καρκίνος

Η προσπάθεια να εξαναγκάσεις τον αγαπημένο σου να αποδεχτεί την άποψή σου δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Το μόνο που θα πετύχεις, είναι ένα περιττό κύμα δράματος, που θα ταράξει τη σχέση σου. Τώρα πρέπει να είσαι συμπονετική κι ευγενική απέναντί του. Είναι διασκεδαστικό να είσαι παθιασμένη, χωρίς να γίνεσαι πιεστική. svg%3E

Λέων 

Ακόμα κι αν δεχτείς να λάβεις μια μικρή υποστήριξη από τον εραστή σου, θα διαπιστώσεις πως λαμβάνεις πολύ μεγαλύτερη βοήθεια από αυτόν. Πιθανόν να εκπλαγείς από το γεγονός, πως αυτός που αγαπάς μπορεί να είναι «ο βράχος» που χρειάζεσαι, όταν τον έχεις ανάγκη. Με τη βοήθειά του, θα ανακουφιστείς. Εμπιστέψου την ικανότητά του, να «καλύπτει τα νώτα» σου τώρα.

Παρθένος

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου θέματα, θα ήταν συνετό αν αμφιβάλλεις για κάτι, να μην προχωρήσεις. Θα αντιμετωπίσεις αντίξοες συνθήκες που θα δημιουργήσουν το τέλειο κλίμα, για παραπλανητικές εξελίξεις. Επομένως, όπου κι αν αισθάνεσαι πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται, το να αρνηθείς κάτι ή να κάνεις πίσω σε κάτι θα είναι η σωτηρία σου.

Ζυγός 

Η επιθυμία σου να ακολουθήσεις κάτι με τον τρόπο σου θα ενισχυθεί αυτή τη στιγμή, αλλά μην πιέζεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά. Μια δυσάρεστη κατάσταση λόγω αποφασιστικότητας πιθανότατα δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική όσο οι ευγενικές λέξεις ή οι στοργικές χειρονομίες απέναντι στο ταίρι σου. Η διατήρηση της αρμονίας στη σχέση σου, απαιτεί από σένα να αποδεχτείς πως είναι ο εραστής σου κι όχι ο αντίπαλός σου.

Σκορπιός

Αν το ταίρι σου προσπαθεί να σε πιέσει σε κάτι με το οποίο διαφωνείς, τότε πρόκειται να δει πόσο δρόμο έχει ακόμη για να βελτιώσει τη στάση του. Επειδή δε σου είναι καθόλου δύσκολο να επιμείνεις στις απόψεις σου, επ’ αόριστο. Είτε πρόκειται για θέμα αρχής είτε για την επιθυμία σου να στείλεις ένα σαφές μήνυμα στο ταίρι σου, θα σεβαστεί τις επιθυμίες σου τελικά! svg%3E

Τοξότης 

Οι αποφάσεις που αφορούν τα ερωτικά σου, πρέπει να υποστηρίζονται από πολλή λογική και καθόλου ιδιοτροπία, τώρα. Αν όμως ένα δράμα που αφορά τη σχέση σου, απαιτεί να απομακρυνθείς, τότε η δημιουργία ενός ήρεμου και χαλαρού χώρου, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Το ν’ ασχοληθείς για λίγο με τον εαυτό σου, μπορεί να είναι πιο ευεργετικό από το να παρεμποδίσεις ή να διαταράξεις τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Αν έχεις σκεφτεί πρόσφατα το μέλλον και τους επαγγελματικούς σου στόχους, τότε θα νιώσεις έτοιμη να συζητήσεις τα σχέδιά σου με το ταίρι σου. Όμως, η εξισορρόπηση των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών με τα ερωτικά σου, απαιτούν θυσίες. Επίσης μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως το ταίρι σου ίσως να διαφωνεί με τις φιλοδοξίες σου. Τότε θα πρέπει να του διασαφηνίσεις πόσο ζωτικής σημασίας είναι η σχέση σας, αλλά πως είσαι εξίσου πρόθυμη να κάνεις ό,τι χρειαστεί, για να χτίσεις τη ζωή σου γύρω απ’ αυτήν.

Υδροχόος

Σίγουρα ο εραστής σου, δικαιούται να έχει τη γνώμη του. Αν αγνοήσει όμως τα λογικά σου επιχειρήματα ή τις έμπειρες συμβουλές σου, τότε θα το πάρεις προσωπικά. Το πείσμα του αγαπημένου σου, θα δυσκολέψει πολύ την κατάσταση ώστε να μπορέσει να δει την προοπτική σου. Προσπάθησε να αντιδράσεις ψύχραιμα κι ακολούθησε μια πιο ήρεμη προσέγγιση. Βοήθησέ τον να γίνει πιο ευέλικτος και πιο ανοιχτόμυαλος. Αν θέλεις μπορείς να τα καταφέρεις!

Ιχθύες

Μπορεί να ασκήσεις περιττή προσπάθεια στα ερωτικά σου σήμερα. Μπορεί να αφορά την προώθηση μιας φιλόδοξης ημερήσιας διάταξης ή την προσπάθειά σου να υποχρεώσεις τον εραστή σου, να συμφωνήσει μαζί σου. Δήλωσε τις απόψεις σου…και μετά κάνε πίσω. Αν είσαι λιγότερο πιεστική, θα μπορέσεις να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου. Μια πιο χαλαρή προσέγγιση θα σε βοηθήσει να φτάσεις σχεδόν αβίαστα στο σημείο που θέλεις να είσαι. Οπότε προσπάθησε να τον καθοδηγήσεις όχι να τον πιέσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments