Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάνε για Μπουφάλ και για Ροντρίγκες οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάνε για Μπουφάλ και για Ροντρίγκες οι «ερυθρόλευκοι»
Ολυμπιακός μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι Πειραιώτες δεν εγκαταλείπουν ούτε τη μία ούτε την άλλη περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός πάει για διπλή ενίσχυση με Σοφιάν Μπουφάλ και Γκάρι Ροντρίγκες. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ομάδα του Πειραιά θα παλέψει και τις δύο περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο sport-fm.gr γράφει ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «κυνηγά» τον Μπουφάλ, όπως έγινε γνωστό από τη Γαλλία με αφορμή τη μεταγραφή του Γιάν Εμβιλά στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαροκινός εξτρέμ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γάλλο χαφ που ανακοινώθηκε χθες στον Ολυμπιακό, ενώ πριν αγωνιζόταν στη Σεντ Ετιέν. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Σαουθάμπτον επιθυμεί να παραχωρήσει τον 26χρονο άσο, τον οποίο είχε αποκτήσει πριν από τέσσερα χρόνια με πολλά χρήματα. Συγκεκριμένα είχε δώσει για να πάρει τον παίκτη 19 εκατομμύρια ευρώ από τη Λιλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι σκοπεύουν να δώσουν περίπου 2,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Άγγλοι ζητούν περίπου 4 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν και άλλες ομάδες στις οποίες αρέσει ο Μπουφάλ. Τον παίκτη διεκδικούν και η Τραμπζονσπόρ και η Μπέτις, αλλά οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν μπει πιο «ζεστά» στη μάχη για την απόκτησή του.

Σε σχέση με την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την περίπτωσή του και παράλληλα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Αφρικανού εξτρέμ, την Φενέρμπαχτσε που τον έχει αποκτήσει ως δανεικό και την Αλ Ιτιχάντ στην οποία ανήκει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν προσπάθεια για την αγορά του και όχι μόνο για τον δανεισμό του, με τα οικονομικά δεδομένα για το συμβόλαιο του 30χρονου άσου να αποτελούν «αγκάθι» και να ψάχνεται η φόρμουλα για να τα βρουν.

Ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Καμαρά

Ενδιαφέρον, όμως, υπάρχει και για παίκτες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Φιορεντίνα συνεχίζει να έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, μετρώντας επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Συγκεκριμένα, οι απαιτήσεις των Πειραιωτών για τον 23χρονο χαφ αγγίζουν αυτή την στιγμή τα 20.000.000 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της συμφωνίας να κλείσει σε ένα ποσό κοντά στα χρήματα που έδωσε η Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments