Διεθνή

Χαμός σε λεωφορείο – Δεν είχε μάσκα αλλά αυτό που έβαλε προκάλεσε χαμό

Χαμός σε λεωφορείο – Δεν είχε μάσκα αλλά αυτό που έβαλε προκάλεσε χαμό
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες του δρομολογίου

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε τους επιβάτες σε λεωφορείο της Βρετανίας, όταν ένας άνδρας, συνεπιβάτης τους, ήταν μέσα στο Μέσο Μεταφοράς, αλλά είχε ξεχάσει να βάλει τη μάσκα, που απαιτείται για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο 57χρονος άνδρας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail δεν πτοήθηκε καθόλου, αλλά έβαλε γύρω από το λαιμό του το κατοικίδιό του! Ναι καλά διαβάζετε έβαλε γύρω από το λαιμό του, το κατοικίδιό του, ένα τεράστιο φίδι το οποίο χρησιμοποίησε ως μάσκα απέναντι στον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το είχε φέρει από το σπίτι του και το τύλιξε γύρω του καλύπτοντας στόμα και μύτη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι ήταν στο τοπικό λεωφορείο του Σάλφορντ στο Μάντσεστερ, μόλις είδαν τον άνδρα με το φίδι θεώρησαν στην αρχή πως επρόκειτο για μια μοναδικής έμπνευσης και σχεδίασης μάσκα για τον κορωνοϊό. Όταν όμως παρατήρησαν καλύτερα πως η “μάσκα” ήταν ζωντανή και κινούνταν γύρω από το λαιμό του ιδιοκτήτη της τότε πάγωσαν, ενώ κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν έντρομοι, όπως είπαν στην Daily Mail αυτόπτες μάρτυρες.

Κάποια στιγμή μάλιστα το φίδι ξετυλίχθηκε από το λαιμό του 57χρονου και άρχισε τα “παιχνίδια” στην χειρολαβή που ήταν μπροστά από το κάθισμα του ιδιοκτήτη του. Αν και υπήρξε πανικός κανείς από τους άλλους επιβάτες δεν τόλμησε να πει κάτι στον άνδρα με το φίδι, ώστε να κατέβει από το λεωφορείο. Το περιστατικό που αναστάτωσε τους επιβάτες καταδικάστηκε από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες σε ανακοίνωσή τους επισήμαναν ότι τα φίδια που έχουν αρκετοί ως κατοικίδιο, δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την μάσκα. Μάλιστα οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το γεγονός πως ο άνδρας δεν φορούσε μάσκα κάτω από το μεγάλο φίδι.

Εκπρόσωπος των συγκοινωνιών του Μάντσεστερ τόνισε σε ανακοίνωσή του, ότι οι κυβερνητικές οδηγίες είναι ξεκάθαρες και ότι δεν είναι υποχρεωτικό να έχει κανείς χειρουργική μάσκα αφού οι επιβάτες μπορούν να φορέσουν μια μπαντάνα ή ένα μαντήλι για να καλύψουν τη μύτη και το στόμα τους μπαίνοντας στα Μέσα Μεταφοράς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments