Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Στο «κόλπο» της απόκτησής του και η Φιορεντίνα

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Στο «κόλπο» της απόκτησής του και η Φιορεντίνα
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Οι φήμες των τελευταίων ωρών θέλουν τους «βιόλα» να βρίσκονται κοντά στο να κάνουν δικό τους τον «ερυθρόλευκο» παίκτη.

Ιταλικές “σειρήνες” στον Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Φιορεντίνα χτύπησε την πόρτα των Πειραιωτών για την απόκτηση του Αφρικανού χαφ, με την απάντηση να είναι θετική. Όπως υποστηρίζει τοπ “Sportime”, οι “βιόλα” -που δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν όσα πρέπει για να κάνουν δικό τους τον παίκτη- κατέθεσαν μία πολύ καλή πρόταση στους πρωταθλητές που δεν απορρίφθηκε αφού πλησιάζει σε αυτά που θέλουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές νούμερο της προσφοράς, αλλά προφανώς σημαίνει πολλά το γεγονός πως έκατσαν στο τραπέζι των συζητήσεων οι Πειραιώτες. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για το θέμα άλλωστε, υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε “όχι” και στα 15 εκατομμύρια ευρώ για τον Καμαρά, με την προϋπόθεση πως θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Ενδιαφέρον και από τις Μίλαν, Ίντερ:

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 23χρονου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από πολλές ομάδες του εξωτερικού. Ο νεαρός έχει τρομερά σωματικά προσόντα, σωστές τοποθετήσεις, πατάει περιοχή, ενώ όταν βρίσκει χώρο κάνει σουτ και έχει πετύχει αρκετά εντυπωσιακά τέρματα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει όλο το πακέτο για το βήμα σε καλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως έχουν σκεφτεί οι Μίλαν, Ίντερ αλλά και Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίες – σύμφωνα με τι φήμες πάντα – τον έχουν στη λίστα των προτιμήσεών τους.

Μάλιστα ρεπορτάζ του “Φωτός” στις αρχές Σεπτεμβρίου ανέφερε πως στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, με φήμες να κάνουν λόγο για ομάδα από την Ιταλία που κατέθεσε την συγκεκριμένη προσφορά. Η απάντηση των Πειραιωτών ήταν, όπως αναμενόταν, αρνητική. αφού είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον άσο από τη Γουινέα σε αρκετά ακριβότερο ποσό.

Ο Μοχαμέντ Μαντί Καμαρά γεννήθηκε το 1997 στη Γουινέα όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο. Ο Καμαρά ξεκίνησε στις ακαδημίες των ΑΣ Καλούμ και Σαντομπά ΦΚ. Η επαγγελματική του καριέρα ωστόσο ξεκίνησε το 2016, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΚ Αζαξιό.Ο Καμαρά συμμετείχε σε περίπου 50 αγώνες, από όλες τις διοργανώσεις, με την Αζαξιό, πετυχαίνοντας και 2 τέρματα. Από το 2018 ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός μέσος έχει δείξει τις δυνατότητές του και όπως είναι αναμενόμενο βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments