Αθλητισμός

Μπουφάλ Ολυμπιακός: Η παρουσία κι άλλων «μνηστήρων» ανεβάζει τα χρήματα που θέλουν οι Άγγλοι

Μπουφάλ Ολυμπιακός: Η παρουσία κι άλλων «μνηστήρων» ανεβάζει τα χρήματα που θέλουν οι Άγγλοι
Μπουφάλ Ολυμπιακός: Άλλαξε τακτική η Σαουθάμπτον για τον Μαροκινό εξτρέμ.

Δυσκολίες φαίνεται ότι προκύπτουν στην υπόθεση της μεταγραφής του Σοφιάν Μπουφάλ στον Ολυμπιακό από τη Σαουθάμπτον. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, ο Μαροκινός άσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ερυθρόλευκων», με τον παίκτη να αρέσει πολύ στους ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Σαουθάμπτον, αλλά η αγγλική ομάδα φαίνεται πως έχει αλλάξει τακτική τις τελευταίες ώρες, αξιώνοντας… τρελά ποσά για την παραχώρηση του παίκτη της, όπως αναφέρει το to10.gr. Ο 27χρονος φαντεζί εξτρέμ ανήκει στην αγγλική ομάδα μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, αλλά, όπως φαίνεται, βρίσκεται στη λίστα και άλλων συλλόγων.

Μετά την Τράμπζονσπορ από την Τουρκία, για τον Μαροκινό άσο ενδιαφέρεται έντονα και η Μπέτις του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Συγκεκριμένα, η «Estadio Deportivo» αναφέρει πως η ισπανική Μπέτις χτύπησε την… πόρτα των «Αγίων» για τον 27χρονο εξτρέμ.

Η ομάδα της Σεβίλλης επιθυμούσε τον δανεισμό του παίκτη που έχει και γαλλικό διαβατήριο αφού είναι γεννημένος εκεί, με τους Άγγλους όμως να έχουν άλλες απαιτήσεις. Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, η Σαουθάμπτον ζήτησε 5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Μπουφάλ. Οι δυο ομάδες συνεχίζουν να διαπραγματεύονται, με τους «Αγίους» να θέλουν να πουλήσουν τον 27χρονο.

Δείτε τον Μπουφάλ εν δράσει

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σοφιάν Μπουφάλ μετακόμισε στο Νησί και τη Σαουθάμπτον από την Λιλ, με ποσό – ρεκόρ. Η μεταγραφή του στοίχισε το 2016 στους «Αγίους» 18.700.000 € και με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 84 συμμετοχές με 5 γκολ και 5 ασίστ. Στη Λιλ, ο Γάλλος εξτρέμ έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις, σημειώνοντας 15 γκολ, ενώ μοίρασε και 10 ασίστ σε 51 αναμετρήσεις. Την περσινή σεζόν, δοκίμασε την τύχη του ως δανεικός στην Ισπανία και τη Θέλτα.

Όπως φαίνεται λοιπόν, γύρω από το όνομα του Μπουφάλ, στήνεται… χορός εκατομμυρίων, με τη Σαουθάμπτον να αξιώνει αρκετά χρήματα για την παραχώρηση του 27χρονου. Είναι φυσικό, καθώς τα σχεδόν 19 εκατομμύρια ήταν πάρα πολλά και οι «Άγιοι» επιχειρούν να μην βγουν τελείως χαμένοι από την πώλησή του. Βέβαια, αυτό εμπεριέχει και ένα ρίσκο αφού αν ο παίκτης δεν φύγει τώρα, τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, χωρίς η αγγλική ομάδα να μπορεί να παρέμβει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments