Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας
Τροχαίο στην Κηφισίας: Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ταξί παρέσυρε και χτύπησε έναν άντρα με μηχανή.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17 Σεπτεμβρίου) στο ύψος του Κολλεγίου Αθηνών με αποτέλεσμα τα οχήματα να πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες από το ύψος του Χαλανδρίου στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ταξί παρέσυρε και χτύπησε έναν άντρα με μηχανή με το τροχαίο να έχει σημειωθεί στο ύψος της Φιλοθέης ενώ υπάρχει ένας σοβαρά τραυματίας ο οποίος έχει μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό. Πάντως, μετά το πέρας του καλοκαιριού και την επιστροφή των εκδρομέων, η κίνηση στους δρόμους έχει αυξηθεί και αυτό σημαίνει πως η ταλαιπωρία τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς είναι μεγάλη.

Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα τα τροχαία έχουν αυξηθεί. Θυμίζουμε τον τραυματισμό έντεκα ατόμων ο οποίος ήταν το αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος που έγινε το πρωί της Τετάρτης (16 Σεπτεμβρίου), στην περιοχή του οικισμού της Αγνάντιας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ιδιωτικής Χρήσης Φορτηγό αυτοκίνητο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός παρακείμενου ρέματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 11 εκ των 17 επιβαινόντων στο όχημα, οι οποίοι φέρεται να είναι μετανάστες και πρόσφυγες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι έντεκα διακομισθέντες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, φέρουν τραύματα από τα οποία δεν τίθεται θέμα κινδύνου ζωής.

Επιπροσθέτως, σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, έγινε στις 6:40 το πρωί της Κυριακής (13 Σεπτεμβρίου) στο 21ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πιθανόν μετωπικά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Προανάκριση διεξάγει η Τροχαία Πρέβεζας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments