Αθλητισμός

Πόνσε ΠΑΟΚ: Προτάθηκε στον «Δικέφαλο» ο πρώην φορ της ΑΕΚ

Πόνσε ΠΑΟΚ: Προτάθηκε στον «Δικέφαλο» ο πρώην φορ της ΑΕΚ
Πόνσε ΠΑΟΚ: Ο πρώην φορ της ΑΕΚ έχει προταθεί στον «Δικέφαλο».

Η αποχώρηση του πολύτιμου Τσούμπα Άκπομ από τον ΠΑΟΚ, θα φέρει άλλο φορ στην Τούμπα για να υπάρχει κι άλλη λύση πέρα από τον Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο «Δικέφαλος» ψάχνει παίκτη που να θυμίζει τον Άκπομ όσον αφορά τις δουλειές που έκανε μέσα στο γήπεδο, πλην του σκοραρίσματος. Να ανοίγει διαδρόμους για να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ το δίδυμο Πέλκα και Τζόλη, καθώς και να βγαίνει στα πλάγια. Κοινώς, να μην παίζει μόνο μέσα στο «κουτί».

Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον Εζεκιέλ Πόνσε, τον πρώην φορ της ΑΕΚ. Η εφημερίδα Livesport αναφέρεται σε αυτό: «Μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να έπεσε στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ είναι του Εζεκιέλ Πόνσε. Ο 23χρονος επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε αντί των 3 εκατ. ευρώ από τη Ρόμα στη Σπαρτάκ Μόσχας. Στην πρώτη του σεζόν στη Ρωσία πέτυχε 11 γκολ σε 34 εμφανίσεις, ενώ φέτος άρχισε εξαιρετικά με 4 γκολ σε 6 συμμετοχές. Το ύψους 2.000.000 ευρώ συμβόλαιο που έχει στη Μόσχα, σε συνδυασμό με την έλευση των Κοκόριν και Σομπόλεφ το καλοκαίρι, έχουν αλλάξει τα δεδομένα και υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αργεντινό να… ψάχνεται».

Ο Πόνσε σίγουρα μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι και δεδομένο πως δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει πολλά, σε διαφορετικά επίπεδα, για να τον αποκτήσει.

«Γκέλα» για τον ΠΑΟΚ

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγη ώρα ο «Δικέφαλος»… προσγειώθηκε στην πραγματικότητα της Super League αφού έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο ΠΑΟΚ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (που είχε σκοράρει και απέναντι στην πρώην ομάδα του Μπενφίκα), ενώ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με αυτογκόλ του Ενέα Μιχάι. Οι φιλοξενούμενοι πανηγυρίζουν για τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, έστω και χωρίς κόσμο, ενώ ο «Δικέφαλος»… προσγειώθηκε απότομα μετά τη μεγάλη νίκη επί των Πορτογάλων που τον έστειλε στα play off του Chmapions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments